Kostfnoskig helg

Kostfnoskig helg

Märklig helg i bagaget. Mannen kom hem runt midnatt i fredags och då kan man ju tro att vi gick och lade oss, men icke. Vi satt och bubblade och tittade t ex på alla europeiska Trumpvideos och det var morgon när vi väl gav upp… Så lördagen var det egentligen bara att masa sig upp kring elva-tolv och äta bastant frukost innan vi skulle åka på kalas… Kalaset i sig var inte så farligt kostmässigt, någon slags kycklinggryta med ris, en miniatyrbit tårta + ett par fyllda kex. Men väl hemma hade vi sanktionerat chipsinköp och så blev det. Det var sannerligen inte värt det den här gången heller. På söndagen sedan trodde vi att lunchen skulle vara så pass bastant och smarrig att vi skulle vara nöjda med något lättare till middag, men det blev inte riktigt som vi ville och det gjorde att vi fick planera om akut på söndagskvällen och det enda alternativ vi kunde komma på var att värma på köttgryta från frysen. Fantastiskt gott och rätt val som så, men hela kostbalansen har alltså varit helt koko och jag har suttit ner som en pösmunk precis hela helgen.

Idag är jag på rätt köl igen (för stunden i alla fall…) med lättfil och granola till frulle, en halv grönkålspaj + sallad till lunch och senare vankas mannens indiska kyckling med ris till middag. Dessutom hade vi ett riktigt ansträngande lunchpass med stationsträning, jag var helt slut!

I morgon ska vi på standup i Hässleholm, då blir det lite vajsing med kostschemat igen. Det ingår en slags buffé i priset och det är ju alltid som det är. Även om jag inte äter överdrivet mycket brukar det synas på vågen (saltmängden i den typen av mat är inte att leka med) och i kombination med helgens eskapader bådar sannerligen viktresultatet inte gott den här veckan heller. Men jag försöker att inte hänga läpp över detta. Det är ju självvalt och jag mår trots allt rätt bra. Jag vet att detta är en rätt hopplös tid överlag och om jag bara biter ihop och håller i så gott det går så vänder det snart. Alla bra beslut på vägen är dessutom ett steg framåt. Livet är för kort för att vara besviken också.

I fredags blev det äntligen klart med inköp av DeskBike + några balansbrädor och idag var Tobbe här en kort sväng. Vi fick behålla testprylarna tills vidare, jag ska se om någon annan avdelning är sugen på att testa. Han tipsade även om att ha startmenyn upptill på skärmen, försöker testa det just nu, men vanans makt är stor. 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.