The HIIT is on!

The HIIT is on!

Yes! Mötet innan lunch flyttades fram en vecka, så idag blir det HIIT på lunchen! Hoppas bara att de inte ska vara ute, jag har inte riktigt rätt kläder för det (men det går att lösa hyfsat i så fall).

Gårdagen hade jag tänkt dröna rejält i soffan och bland annat se i kapp Big Little Lies, men det sista avsnittet fungerade inte, det dog efter 19 sekunder. Så jag satt och chattade lite med Telias support och efter det passade jag på att fixa lite annat. Typiskt att det ska krångla när det väl finns en serie jag vill se.

Det är röda veckan och i natt vaknade jag av att jag flöt runt i sängen i svett, inte den mest sköna känslan i världen och det underlättar inte när vår kära katt tycker att det är toppen att matte är så varm. Men det är komiskt att kroppen är så växelvarm, i går kväll frös jag t ex som bara den och satt insvept i filtar i soffan och tog ett riktigt hett fotbad + bälgade te. I morse var det dessutom ren tortyr att stiga ur sängen, trots att jag då svettsimmat timmar innan.

Impulsshoppade på Lindex igår eftersom jag hade tid över. De hade slutrea och jag velade ett tag om jag faktiskt skulle köpa ett par jeans som riskerar att vara för stora när de töjt ut sig lite, men de var sköna i otöjt läge och kostade 75:-. Ironiskt nog har jag nog samma byxor i en storlek mindre hemma (köpta på fullpris…) och om det är så hade jag dem på mig härom dagen och de funkar, men är i tajtaste laget – så det kan ju vara skönt med ett par större när det är tjockisvecka. 🙂 Klädstorlekar är knepiga som vanligt. Dessutom har jag gett upp att äga ett par jeans som sitter vettigt i midjan, de här låga normalmidjorna är hopplösa på min kropp. Antingen sitter de åt så att magen kvider och allt väller eller så ramlar de ner.

Något som däremot sitter riktigt bra hittills är en ny BH som jag också köpte igår. Det var på tiden. Köpte två stycken, så nu är det ordning och reda på torpet igen. 🙂


Huj huj, HIIT-passet var svettigt, men också roligt. Liknande startupplägg som sist med fyra stationer med 2×40 sekunders övningar per station och så två varv på det, fast med ett annat avslut. Vi avslutade idag med att först köra 6 minuter i ett svep där vi växlade mellan 30 sekunders jägarvila och 30 sekunders löpning (dvs sex ggr av vardera), sedan en minuts vila och så  körde vi sex minuter igen där vi nu växlade mellan 30 sekunders jägarvila, 30 sekunder burpees, 30 sekunders jägarvila, 30 sekunders höga knän osv. Låren fick känna på att de levde!

Räkpajen satt som en smäck idag också (åt första halvan igår), måste säga att den smakade mycket bättre den här veckan.

Imorgon överväger jag starkt att dra ut i spåret vid lunch och avboka löppasset, det talas om bra väder här och det är onekligen skönt med luft.

Just nu hade jag dock velat krypa ner i sängen och sussa ett par timmar. 🙂

2 svar på ”The HIIT is on!

  1. Alla gånger är det skönast att tillbringa löppassen utomhus när det är bra väder och bra temperatur! 🙂 Men här uppe har inte tjälen gått ur marken än… 😮 så det lär bli värsta slask- och lerpölarna i spåret där L och jag brukar springa, någon månad framöver innan banorna blivit torra och hårda igen… Helgen skulle bjuda på sol och rätt höga gradtal på termometern, inte ovälkommet 😉 tänker nog plocka fram cykeln!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.