Tillbaka från Budapest och svullarhelg

Tillbaka från Budapest och svullarhelg

Då var jag tillbaka på banan igen då. En vecka i sus och dus i rejäl sommarvärme och jag hade inte ens tänkt mig ställa mig på vågen i måndags, men så tyckte jag ändå det var lika bra att se den dystra siffran nu så att det känns bättre på den officiella vägningen i morgon. Jag hade förväntat mig årets högsta siffra med råge. Inte för att resan i sig var så oroande, vi gick 116 099 steg på fem dagar, motsvarande drygt 8 mil. Men lördagen och söndagen när vi var hemma igen var det totalt stillasittande och mängder av riktiga skitintag för att vi var så sega och trötta. Dessutom vill inte min mens starta som den ska. Så jag var beredd på skyhögt över 80, men det landade på 80,1 vilket i sammanhanget är löjligt bra. 🙂 Idag var det nere på 79,2 så det känns som att jag snart kan vara på fötter igen.

Just nu är jag i en ny startfas, jag är riktigt less på mina överflödskilon efter att ha varit iväg och inte minst efter att ha sett semesterbilderna. Hade med mig ett par capribyxor som inte ens gick att knäppa, det är ju lagom kul (hade ändå sållat hårt bland mina sommarkläder). Så nu är det krafttag som gäller och framförallt slut på slarvandet till höger och vänster. Just nu är jag väl på gränsen till FÖR hård, men jag behöver ”avgiftningen”. Jag har hamnat i det där träsket igen när min kropp tycker den är hungrig hela tiden fast den inte alls är det och så äter jag därefter + helt fel mat på det. Fortsätter jag på det sättet är det snart kört. Jag gillar inte när jag börjar se tjock ut i ansiktet, då är gränsen nådd sedan länge. Jag vill tillbaka till min ”allt över 75 är varningssignal”. Nu skulle jag dansa av glädje om jag fick se sådana siffror.

Igår hann jag inte träna på lunchen som tänkt, fastnade i ett möte som jag behövde höra till slut. Så jag gick på trepasset istället och körde cirkelpass i den lilla salen. Helt ok det också, även om jag missade ett boxpass. Men just nu är all träning bra träning, efter en sådan ”misärvecka”. 🙂 Idag körde jag HIIT på lunchen utomhus och det var ett bra pass, men min ork tröt alldeles, troligtvis på grund av min strikta kost. Jag åkte faktiskt hem efter det för att få jobba lite mer ostört och åt min lunch här hemma ännu senare än tänkt, så nu är kroppen allt annat än glad. Men jag fick en hel del gjort och det känns bra! Magen ska få sitt också.

Testar den här veckan att göra som kineserna och dricka varmt vatten istället för kallt, förvånansvärt hur snabbt man vänjer sig! Direkt på morgonen har jag lite honung i också. Inte för att jag tror det gör några större under, men det är alltid kul att testa och lite extra mättnadskänsla ger det onekligen.

Största bristen just är i alla fall sömn, jag är löjligt trött. Har inte sovit i kapp alls eftersom vi var hos mina föräldrar i lördags och väntade besök i söndag (och var tvungna att städa undan innan). Tur att det snart är helg igen. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.