Jag visste det!

Jag visste det!

Dagens vikt: 78,4. Just sayin’… Och då är det inte ens någon kännbar förändring i kroppen från igår, hur det kan skilja 600 gram vet jag bara inte. Jag tog till och med en fika igår! Bortsett från förra veckans sjukdomsvikt är det i alla fall ett av de lägre torsdagsresultaten efter sommaren. Det borde ju i alla fall indikera något. 🙂 I morgon ska jag ta en sväng med måttbandet, det ska bli intressant att se.

För någon som deklarerat att hon skulle hålla i pengarna kan jag inte säga att jag märker någon större förändring i mitt beteende, igår var jag ett klick ifrån att beställa hem en knall-lila regnjacka på ren impuls. OK, jag behöver nog en, det var pest att cykla hem igår och känna hur vätan trängde sig igenom min lätta sensommar/vårjacka + att jag deklarerade förra året att det var dags för ny höstjacka i år. Men jag DÖR inte om den inte kommer just i detta nu. Efter att ha lugnat mig lite kollade jag på andra ställen och hittade en annan jacka som är mycket bättre lämpad. Visserligen lika dyr, men betydligt mer mångsidig, det är inte bara en regnjacka som den jag föll för först. Humorn här är att jag hittade den på Outnorth, företaget som skickar så mycket reklam och rabatter genom alla kanaler de kan att man får frispel. Men nu när jag faktiskt behöver rabatt har de så klart ingen lämplig. Extra irriterande är att de hade 25 % på just det märket bara häromveckan. Så jag får väl bida min tid lite. Just nu har de ”Handla för 2000, få 500 på nästa köp” och även om jag tillsammans med mannen kan komma upp i de summorna har jag inget jag MÅSTE handla för de 500 och då är det ju ingen vinst i sig. Hade hellre tagit rabatt på det vi vill ha.

Hämtade ut FEM paket igår på tal om det och lagom till jag stod på postutlämningen dog Postnordappen, den hade visst uppdaterat sig 10 minuter innan och nu lagt av helt. Lagom frustrerande, jag är ju beroende av den. Fick snabbt leta upp alla sms och mail för att få ihop det hela. Men jag fick ut allt och var ganska glad att jag fick skjuts av mannen, hade varit svårt att balansera allt på cykeln. Så nu har jag två kartonger råvaror (skönt nog med rejäla bästföredatum), mängder av tuschpennor, mer böcker till min läshög + inte minst en blank och härligt röd sparelefant. 🙂 Jag behöver inte ha tråkigt i höst!

Träningen i morse var svettig, ett cirkelpass bestående av mängder av stationer (en var) i den lilla salen. Trångt som attan. Jag är inte jätteförtjust i att ha det trångt, tycker det är svårt att sträcka ut och ta i när jag inte riktigt vet var jag har alla andra (vilket jag vet är anledningen till att vi gör det, vi ska träna vår kroppskännedom). Men annars var det ett bra pass och jag var rätt mör efteråt. En station var visserligen den sabla bosubollen som är mitt absoluta hatobjekt när det gäller redskap, men jag vände resolut på den varje gång så att jag bara behövde kämpa på den mjuka delen. Det är jobbigt nog för mig! Jag blir absurt rädd när jag måste stå på den släta delen och även om det är bra att utmana sig själv vill jag inte göra det på den här typen av pass, allra minst när man har folk omkring sig på alla håll och kanter.

Idag är det storhandling på G och helgplanerna ser just nu ganska lugna ut. Vi ska göra en lite fetare pastarätt (ost, grädde, svamp, vin) och njuta med en pava rödvin till, men annars är det hyfsat vettiga rätter på menyn. Ska testa att göra finsk makaronlåda på qournfärs, ska bli intressant.

 

Ett svar på ”Jag visste det!

  1. Ja den där kroppen… den gör som den behagar haha. Men ofta är det eftersläpning som är lurigt. Det man åt och drack för 3 dagar sedan kan spela in. Eller det man INTE åt och drack haha 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.