Att vara nära folk x 2

Att vara nära folk x 2

Ännu en dag, ännu en dollar…

Började morgonen med ännu ett pass med pilatesboll, den här gången i den mindre salen som jag inte riktigt gillar. Jag hatar att trängas och jag är så rädd att fumla till det så pass att jag skadar någon annan. Jag är så pass fumlig att det är en fullkomlig möjlighet. Extra jobbigt var att det var någon hal fläck precis där jag stod, vilket höll på att sluta illa för min egen del. Mina nya skor i kombination med golvet i salen + något halt på det var inget vidare. Men jag ska inte klaga allt för mycket, mest synd var det om spindeln som mötte döden medelst tjock tant på pilatesboll. Stackaren var alldeles platt! Passet i det stora hela var annars riktigt bra och svettigt.

Bjuder på en actionbild idag. Det är mina nya, knalloranga skor som syns till höger (notera att jag försöker hålla rejält avstånd till de andra). Då ska man vara medveten om att vi gör många övningar där man rör sig rejält från sida till sida och i väldig obalans. Det här är en av de enklaste övningarna.

Jag var i Helsingborg igår på konferens och det gick lite i vågor. Jag var inte på något som helst extrovert humör först och kände den sedvanliga ångesten bubbla upp och ge kallsvett, men det gick över när en trevlig indiska började prata med mig. Hon skulle kunna hålla kurser för hur extroverta ska behandla introverta så att de vågar öppna sig. Det visade sig roligt nog att vi jobbade med liknande saker och hade samma åsikter. På lunchen hamnade jag också med ett gäng trevliga damer (en känner jag sedan innan) och vi hade en riktigt trevlig lunch ihop och för en gpngs skull var maten inte alls dum där heller. Efter lunch hade vi något som kallades workshops, men mer var föreläsningar i mindre grupp och det första ämnet handlade om en ny roll som jag gärna velat diskutera, men det fanns ingen tid till det. Jag tror nämligen INTE ETT SKVATT på den. 🙂 Efter det var det sedan 30 minuter om Agile, skräckämnet i min värld. Där han jag i alla fall flika in lite kommentarer och jag hade gärna diskuterat mer med både han som höll i det och de andra i min grupp. Men det fanns ingen tid till tyvärr. Sedan innan hade jag bestämt att gå vid tresnåret så att jag kunde komma hem innan sex (jag blir så absurt trött av sådana här dagar, introverten i mig tar slut helt och hållet), men då jag förstod att föreläsningen mellan 2-3 handlade om ett initiativ som jag hört och sett flera gånger som presentation och till och med varit med och pilotat det som det handlar om kände jag inget behov av att stanna för den sakens skull. Så det blev tidig hemgång, vilket jag tackar mig själv för idag. Mina närmaste kollegor dök inte ens upp, det tyckte jag var lite komiskt med tanke på att de hetsade mig när JAG var lite skeptisk.

Struntade i vägning idag, jag kände mig bubblig och svullen och ärligt talat totalt ointresserad. 🙂 Onsdagar är min riktiga vägdag och då är det obligatoriskt, utöver det tänker jag börja gå på dagsform. Nu kommer jag missa nästa onsdag, så jag kanske testar att väga mig innan vi åker och igen när vi är hemma igen och tar ett snitt eller nåt. Eller så kör jag på denna veckans siffra. Vi får väl se.

 

2 svar på ”Att vara nära folk x 2

  1. Gud vad jag förstår dig angående såna där folksamlingar och möten och konferenser. Så himla tröttande. Man blir helt slut i både kropp och själ. Här ska det snart bli s k kick-off den 17 oktober och jag grubblar frenetiskt på ett bra skäl för att utebli… hmmm…

    1. Jag har börjat tacka nej om det inte kommer att ge mig något. Det gynnar ju inte karriären om jag låser in mig på toa i en timme heller liksom. Jag är inte typen som ”har roligt när jag väl är där”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.