Nära igen

Nära igen

Jahapp, mitt snåla leverne under gårdagen resulterade i -1,4 kilo. Nu är det således 0,7 kilo till vinst igen… Inte helt omöjligt, i synnerhet eftersom jag insåg igår att det hela går på amerikansk tid och det innebär att absoluta sluttiden faktiskt är torsdag morgon. Men det kan verkligen gå hur som helst ändå, min vikt är ju som den är och jag vet inte hur mycket av dagens resultat som är vattenvikt.

Det hjälper mig sannerligen inte heller att jag sovit typ två timmar i natt. Efter att ha jobbat hemma hela dagen och inte sett röken av katten under hela tiden började han titta fram på kvällen och ville sedan vara med oss andra på övervåningen på natten, vilket vår äldsta katt inte gick med på. Så först ett antal timmar av morrande katt, följt av hjärtskärande kattungepip från den olycklige killen som då gett upp och vankade av och an på nedervåningen. Jag försökte göra honom sällskap genom att lägga mig på soffan, men det dög inte. Mannen hakade på, men det var upp han ville och det kunde vi inte lösa åt honom så det var bara att vänta ut pipandet. Till sist tystnade han och vår lägervakt till katt kom belåtet och lade sig hos mig i sängen och vi somnade av ren utmattning till fågelsången ute. Bara för att vakna av ett ryck igen då grannhelvetet hade något slags larm som tjöt (hört det tidigare på kvällen). Jag hade kunnat strypa dem om jag bara hade orkat. Så jag är ”rätt trött” idag, vilket är världens understatement. 🙂 När mannen steg upp 04:30 var det ren tortyr. Det blir ingen rolig arbetsdag för någon av oss, fast mest synd är det om mannen ändå. Jag kan komma undan lättare med att vara i zombieläge på kontoret + att vi har det ganska lugnt nu så här nära semestern. Det är precis tvärtom för honom. 🙁 Jag tvingade honom att messa mig när han var framme så att jag inte skulle noja över att han kört i diket.

Jag har med mig träningskläder idag trots allt, jag vill ju verkligen gå på HIIT-passet idag. Jag har suttit stilla i så många dagar nu och vill röra på mig. Om det överhuvudtaget är fysiskt möjligt återstår dock att se. 🙂

Är det inte semester snart?….

Ett svar på ”Nära igen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.