Snart sovmorgon…

Snart sovmorgon…

Hade det varit 7-8 september idag hade jag inkasserat pengar. 🙂 Åter igen är det årets lägsta inofficella vikt (77,8 kilo), vilket förvånar mig lite så varm och svullen som jag kände mig.

Mycket sömn blev det inte i natt, kom i säng för sent och vaknade till när mannen kom hem. Sedan var det ett oerhört åskoväder på natten som absolut inte gick att sova till, det var som ett stroboskop och trumsolo på samma gång. När det äntligen dalade av och jag somnat igen väcktes jag med ett ryck av hjärtskärande skrik utifrån. Det lät som om någon blev attackerad med kniv och skrek på hjälp, men jag kom på efter ett litet tag att mannen sagt att han sett något djur i hagen när han kom hem, så det var nog en ledsen pålle. De brukar låta hemskt första natten.

Helg framför mig, men som tur är har jag inga som helst sug att rulla några hattar. Maten för idag är planerad och förvånansvärt många SP finns kvar till förfogande. Mycket för att min lunch är på ynka 1 SP. 🙂 Det har varit en spännande vecka med VV, jag har ätit en del mål med i mitt tycke många SP och det har känts bra. Igår hade jag 15 SP till förfogande när jag kom hem och jag hade inget planerat alls. Jag var inte överdrivet hungrig när jag kom hem heller, men efter 30 min kom hungerattacken plötsligt och jag rusade ner i frysen och hittade en låda med äggnudlar och grillad fläskfilé som jag gjort improviserad sås av under semestern. Svårt att SP-bestämma en sådan rätt, men jag gjorde så gott det gick och trodde i synnerhet att nudlarna skulle ta alla SP, men minsann, det blev 11 SP allt som allt. Väldigt förvånande. Jag hade planer på att äta något mer, men det rann ut i sanden eftersom jag helt enkelt inte var så sugen som jag trott. Jag var bara fixerad vid tanken att få mysa med något i soffan. Dessutom kom jag snart på att det inte var en vanlig hemmakväll på egen hand då jag är uppe en stund, jag skulle ju upp vid fem idag och då måste man liksom sova. 🙂

Provade lite klänningar igår för att hitta något att ha på mig idag och det gav mig ytterligare en boost att hålla i det här på allvar nu. Jag gillar min kropp, men magen tar onödigt mycket utrymme och det hade varit förbaskat kul att få känna den där lite slimmade känslan igen som jag brukade göra då jag vägde kring 72. Det är ju inte smalt i sig, ska man följa skitmåttet BMI är jag faktiskt precis på gränsen till normalviktig när jag väger 73 kilo. Men jag tycker personligen jag ser bra ut runt den vikten och jag har gott om fina kläder som skulle sitta bra igen om jag bara når dit. Jag ser ju att jag har muskeldefinition på överkroppen som säkert kommer poppa fram mer om jag tappar mina önskade kilon, det hade varit så kul! Jag märker ju musklerna allt mer för varje dag som går. Benen börjar ändra form t ex, det är en kick i sig.

Idag var det Soma Move igen efter en månads uppehåll och det var rätt jobbigt. Märktes att det varit si och så med sömnen + att jag varit ganska hungrig idag och antagligen hade behövt fylla på depåerna lite mer. Men överlag gick det bra, vi körde release 12 som jag tycker är jobbig, mycket axlar i den. Det hjälpte naturligtvis inte heller att jag hade träningsvärk i axlarna innan vi ens började. 🙂 Men jag ska inte gnälla, vår instruktör körde med plantar fasciit i BÅDA hälarna som han drog på sig för en vecka sedan.

Snart HELG!

Ett svar på ”Snart sovmorgon…

  1. Bra där! 🙂 Själv funderar jag över morgondagens vägning, blir inte klok på hur jag ska uppfatta kroppen. Å ena sidan fladdrar kläderna på mig, iaf de jag har på mig just nu, det ser inte klokt ut. Och igår märkte jag att jag fick dra upp mina träningstajts i stl L högt upp mot midjan för att de skulle sitta bra, ändå korvade de sig på benen… Å andra sidan irriterar jag mig fortfarande på armar, mage och rumpa där det mesta av mitt hull sitter. Jaja det blir som det blir. Trevlig helg påre 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.