Shop-a-holic, moi?

Shop-a-holic, moi?

ÄNTLIGEN är min fotobok inskickad! Det är ett sabla jobb varje gång, men jag vet ju att det är värt det i förlängningen. Det blev faktiskt inte nytt rekord i sidor, jag blev lite onödigt snål när jag hade använt så många på de första två dagarna. Det är meckigt att lägga till sidor i efterhand också, det rubbar ju hela flödet när man som jag envisas ha allt i kronologisk ordning. ”Klicket” kom inte till fullo, men jag har två bilder som bevisar min teori, man ser tydligt att min mans armband bytts ut mellan dem och då måste det stämma.

Jag har annars haft en skön helg, lite slarv här och var dock. Det är inte superenkelt att vara på tårna just nu och det må vara förlåtligt. Jag är i typiskt platåläge mentalt och det enda som egentligen gnager där är mitt dietbet, anars har jag ingen brådska. Så på ett sätt är det ju bra att jag är med i det, så att jag tar fart och inte tappar allt. Nu har jag två veckor på mig och jag ska försöka hitta lite ny inspiration.

Jag har näthandlat som en GALNING de senaste dagarna. Jag har inte ens full koll på allt. Det är märkligt hur man plötsligt bara behöver typ allt. 🙂

Jag har beställt:

  • smink och munsårsatteraljer från Apotea
  • kläder från Lindex (återbäringen kom in på fredagskvällen)
  • stekpannor och diverse kökstillbehör från Kitch’n
  • Köksknivar + lite annat från Torebrings
  • Uppdatering till Office 365 på NetOnNet
  • Inneskor från Reebok
  • V-ringade tröjor från KappAhl
  • Ryggsäck + cykelskor från Bikester

Till mitt försvar är det mesta saker som verkligen behövs och jag har fått bra pris på det mesta. Men visst, lite okynnesshopping är det också (måste ju få fraktfritt!). 🙂

Mest akut är inneskor + ryggsäck, såg att det nu är ett hål i botten på min älskade ryggsäck. Den har också varit med ett tag. Det fick bli samma märke (Dakine), fast lite diskretare mönster – tyvärr. De hade en som var lite lik den jag har nu, men mönstret var inte värt de extra hundralapparna det kostat mig att beställa den + att det var lång leveranstid. Visserligen följde det nu med ett par cykelskor på rea istället, men det behöver jag också. Kanske inte just nu dock, men det är ju nu de är billiga också. 🙂

Inneskorna är som vanligt en ren chansning, det suger att inte kunna prova i butik. Fördelen är att jobbet betalar dem (upp till 1500).  De jag har nu började ge kramp i torsdags så jag fick ta av dem. GAH! Mina fötter är monster!

Köksutrustningen har jag velat byta ut ett bra tag och jag råkade snubbla in på riktigt bra kampanjpris på vettiga produkter. Visserligen har jag beställt från ett ställe jag inte testat innan och de har sisådär i betyg, men det handlar framförallt om långa leveranstider, vilket jag kan överleva. Jag tyckte deras priser var för bra för att inte ge dem ett försök. Oavsett vilket vill jag verkligen kasta ut alla stekpannor vi har därhemma, allt bränner fast nu. Det gör inte matlagningen särskilt rolig. Inte ovassa knivar heller för den delen.

Egentligen, och det här bär mig emot att skriva, behöver jag skor också. Jag VET att det låter osannolikt, min man frustade av skratt när jag sa det hemma. 🙂 Men faktum är att jag inte verkar ha några som fungerar. Jag är inte jättetaggad att använda samma som jag hade förra vintern eftersom de sabbade mina fötter. Idag testar jag ett par vinröda kängor som känns sisådär. Jag provade även två par i morse som är klart för små, vete fasen varför jag behållit dem.  Om jag orkar ska jag se om de går att sälja för billig penning, synd att göra sig av med helt nya skor. Jag har länge funderat på att testa Sellpy, det kanske är dags? Jag är för lat för att lägga ner stor energi + att jag vet att det inte ger så mycket ändå. Jag hade kunnat lämna en del till välgörenhet också, men jag har inget ställe lättillgängligt.

Den här veckan är alla mina vanliga tränare på höstlov så idag tänkte jag gå på Tabata-passet istället. I morgon utgår jag från att det är HIIT som vanligt, sedan vet jag inte riktigt vad jag kör på torsdag och fredag. Jag har ett ganska bra hål runt lunch på torsdag så på ett sätt hade det varit kul att dra ut och jogga. Det är skön luft så här års. Men jag håller det lite öppet. Jag kan även tänka mig ett pass på funcgymmet. Det lutar i alla fall åt funcgym en dag och någon form av löpning en dag.

2 svar på ”Shop-a-holic, moi?

  1. Jag är en varm anhängare av både nödvändig och onödig shopping, dvs att det inte går till Lyxfällan-överdrifter! Men så pass har jag fått insikt i dina shoppingvanor via bloggen att det inte är hejdlöst handlande det handlar om 😉 Shoppar ju själv hyfsat mycket… det är hårprodukter, vitaminer, hudkrämer, skor, träningskläder, böcker ska vi inte tala om… böckerna är väl det mest onödiga jag köper, men: jag har ingen bil, jag har inga bostadslån, jag har inga barn… det överskott jag har, lägger jag utan att blinka på mig själv och mina önskemål. Fast ibland kan det man ”behöver” hopa sig alldeles väldigt 😀

    1. Nä, det går i vågor och ibland blir det riktiga svallvågor som nu. 🙂 Men det är ju mina pengar och mina intressen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.