Dag 22 – stabilt

Dag 22 – stabilt

Vaknade mer eller mindre av mig själv långt innan klockan ringde och var ovanligt utvilad. Vintertiden har sina fördelar. Dessutom pep mobilen ilsket och jag såg att båda morgontågen var inställda idag, hemarbete har också sina fördelar.

Fick en kul nyhet levererad till mig i morse som inte rör mig själv utan en kollega + i stor mån även projektet. Så glad för personens skull!

På eftermiddagen var jag med på mitt första avdelningsmöte på nya jobbet, roligt nog var jag nog den enda från teamet där eftersom de andra hade annat möte samtidigt. 🙂 Men jag blev varmt välkomnad och det är onekligen lite av en annan värld som jag nu går in i. Jag är väldigt taggad och nyfiken!

Vikten var som vanligt glatt uppåt som alla måndagar, men det ser bra ut i övrigt – inklusive i spegeln som ju är det viktigaste av allt! Till och med min Withings-app (hör till vågen) gav mig pepp att det såg bra ut, vilket jag fnissade lite åt. ”Stable is good”. 🙂


Dagens resultat

  • Kost: 4
    • Gott om utrymme idag, var inte så hungrig vid frukost.
      978 kcal / 16 SP
  • Motion: 4
    • 30 min FortGjort Strength & Pulse med tjejerna från Aktivitesthuset följt av 3 km motionscykel för att få till dagens kvot till trailen.
      299 kcal / 12 AP
  • Glädje: 4
    • Spel, glatt humör och shopping. 🙂

2 svar på ”Dag 22 – stabilt

  1. Härligt att läsa dina tankar och är jätteimpad av alla din träning. Du är expert på att planera in och att ta det impulsivt också. Och på bilderna på WW ser du alltid så nöjd ut 🙂
    Minns jag rätt att du bygger Lego? Det vill jag gärna höra mer om i s f.
    Hälsningar I-B

    1. Träningen är min terapi. Jag gick omkring i 30 år och trodde att jag inte ”fick” träna eftersom jag var klumpig, mullig och dålig och jag fnös åt alla som var ”hurtbullar”. Oerhört korkat tänkt, men jag fick inte mycket hjälp av min omgivning heller.
      LEGO är en annan form av terapi. 🙂 Jag har alltid gillat pyssel av alla de slag och jag ÄLSKADE LEGO som barn. En dag slog det mig att man faktiskt får bygga även som vuxen, det finns till och med en term för det = AFOL (Adult Fan of LEGO). Jag köper dock färdiga byggset, har inte så bra kunnande att jag kan bygga helt egna mästerverk – än. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.