Dag 1

Dag 1

Jajamen, omtag igen då. 😄

Nu har jag duttat och velat länge nog. Idag hoppar jag i plurret igen och jag har valt att använda mig av Lifesum som hjälp. Ingen specifik diet som så, börjar med Clean Eating runt 1500 kcal om dagen.

Jag började förbereda dagen igår redan, men det är som vanligt HOPPLÖST att få till. Klockan 11 hade jag först tid för frukost och det kändes lite tramsigt att äta så nära inpå lunch, så nu sköt jag fram målen istället. Det gör att jag nu behöver planera om och utöka målen. Det är ju egentligen ett behagligt bekymmer i sig.

Fast nu är jag framförallt ute efter att minska ner på mina mål, så jag vill helst inte fläska på allt för mycket.

Mål 1:

336 kcal

Så vad säger att jag lyckas bättre nu? Tja, jag känner mig äntligen så pass frisk att jag vågar ta upp träning igen, om än i lugn takt. Jag vill också hitta rätt balans, inte bara gällande vikt. Jag läste en så bra berättelse om en 54-årig dam som lidit av bulimi i 40 år och fick en vändpunkt när hon insåg mitt i ett anfall hur oerhört idiotiskt det var att hon höll på än i sin ålder.

På onsdag börjar jag med Reset, ett program för att just hitta tillbaka (innehåller yinyoga, andningsövningar och lite annat). Lägligt nog kom det upp i flödet igen häromveckan och det finns en FB-grupp där vi som köpt det alla startar 1 juni. Jag behöver ett forum att vara i, den saken är klar.

Som extra hjälp på traven har jag också beställt byxor, caprijeans och shorts i större storlek så att jag ska vara bekväm under tiden. Jag ska inte plåga mig ner i vikt eller sukta efter forntida status. Jag lever här och nu. Det enda jag tar med mig från innan är det jag lärt mig. Men jag måste acceptera att jag är en annan person nu.

Mål 2:

487 kcal

Mål 3 (saknas bild på mjölk och bran flakes):

283 kcal

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.