Pust!

Pust!

Jag har inte lagt upp dag 30 än, vilket är naturligt då jag inte har ätit än idag. Hann inte med frukost och jobbade över lunchen så att det bara fanns en trist sallad och en wrap kvar att handla och inget kändes värt det. Tur jag är bra på att fasta. 😄

Galna dagar på jobbet, milsvid från semestervibbar (vilket märks på alla munsår). Men just idag är jag glad ändå. Hade en skitdag igår att dra lärdomar av.

  1. Börja inte på nya saker när det närmar sig slutet på dagen
  2. Prova ALLTID med en annan användare innan du får panik
  3. Flow kommer inte på beställning, bråkar det så kommer det att göra det hela kvällen. Stäng ner istället.

Nu har jag precis stängt ner och ska inta dagens första och troligtvis enda mål, en räksallad plus eventuellt en FRALLA till. Syndigt, syndigt, men jag har också 1500 kcal att sätta sprätt på. 

Jag är jäkligt stolt över att jag hållit i 30 dagar nu, även om resultaten låter vänta på sig på vågen. Dels är det lymfsystemet som spökar (nya tecken har uppkommit på att det med rätta hatar mig), dels är det faktiskt ätstörningen som gör sin del. Att sluta hetsäta innebär att man sväller och det är ett av de stora problemen med att försöka ”bota” det. 

Sedan har det varit en hel del svirardagar också, så jag är faktiskt rätt stolt att vikten inte ökat. 

Men mest stolt är jag över att jag faktiskt hållit mitt löfte till mig själv, att jag inte hetsätit och att jag fortsätter göra val, oavsett vilka de är. Det kan låta ynkligt i sig, men att hela tiden vara medveten är nyckeln till framgång. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.