Helgsummering

Helgsummering

Jodå, jag är rätt nöjd med helgen i stort. I fredags var jag så trött på morgonen att jag prioriterade sömn över motion + att jag hade lite träningsvärk. Men när mannen tog ett oplanerat pass på eftermiddagen var jag inte sen att vilja göra detsamma och direkt efter jag slutat jobba körde jag 30 minuter medan han grillade middag åt oss och var väldigt nöjd med det. Det MÅSTE inte alltid vara morgonträning – såklart.

I lördags var det slappardag (ett glas vin för mycket i fredags), jag läste en bok i solen och bara andades typ, vilket är nödvändigt det också.

I söndags var det planerat för vandring runt Finjasjön (cirka 2 mil) och även om vi kom iväg mycket senare än tänkt (återigen skönt att få sova ut!) så kom vi åtminstone iväg och det är jag stolt över.

Rundan i sig var dock tuff. Första milen var hyfsat behaglig, men redan efter någon kilometer svullnade fingrarna upp som korvar (händer nästan alltid, i synnerhet på sommaren) och efter en mil värkte det i knän och fötter och det eskalerade för varje steg. Men det gick att uthärda (inte så mycket val ärligt talat) och vi kom fram till sist. Idag gör det ont lite här och var, men betydligt bättre än igår. Jag utgår från att jag tar en vilodag idag dock. 🙂

Matmässigt har vi ätit gott, men med måtta. Vi åt lite salta kringlor i lördags och en Piggelin, annars har det varit lugnt på skräpfronten. Lite för mycket vin i fredags som sagt, men det var samtidigt trevligt.

Måndagsvikten är inte helt oväntat bra idag, bara 2 hekto upp och det är väldigt lite för att vara jag på en måndag. Så det finns chanser för ett bra officiellt resultat denna vecka. Men allt är möjligt. 🙂

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.