Vikt och mått

Vikt och mått

I morse tog jag alla mina mått igen och det var förstås inte jätteskoj, men det måste ju göras. Det som ökat på mest var mage och bröst intressant nog, lår och höft var märkligt nog de samma som sist. Ålderns omformande antar jag.

Veckans officiella vågresultat = -0,7 kilo. Det är desto trevligare. Fortfarande otäckt högt såklart, men det går åt rätt håll.

Igår cyklade jag till affären och hämtade paket, det fick bli min motion. Det som slog mig var att låren slog emot varandra precis hela tiden, på en nivå jag aldrig upplevt innan. Urk. Nu var det visserligen varmt också och jag har väl inte gått barbent mycket i den här kalibern innan (har alltid haft tights under, men ändå. Urk som sagt.

Idag blev det Soma Slow på lunchen och jag skulle värma på lunch efter det och lyckades slå kylskåpsdörren rätt på högra stortånageln som redan var lite bräcklig från vandringen i söndags. Ajsomändainih-vete! Det dunkar som bara den och jag räknar iskallt med att nageln kommer att ramla av snart. Blodet stänkte också, tur man inte har lätt för att bli panikslagen. Så jäkla typiskt! Men en sargad stortå GÅR ändå att komma runt. Jag måste bara hitta en öppen sandal så jag kan åka in till kontoret i morgon + tejpa tån som en dåre. Suck.

Nåväl, jag har gjort en ny viktexcel nu där jag roar mig med att jämföra 2010 och 2022, eftersom det är så likt startmönster. Ska bli spännande att se. Hittills diffar det på 2 hekto (2010 leder). Nästa vecka hade jag tappat hela 1,6 kilo 2010, det har jag svårt se hända i år eftersom jag inte dietar på det sättet (och är tant), men man ska aldrig säga aldrig!

Vad kan en tånagel väga?!

Ett svar på ”Vikt och mått

  1. Åh stackare… det som gör så ont! 😮‍💨

    Ja lårskav ja… inte skönt! Jag minns när jag sommaren 2020 hade blivit så smal att låren inte gick ihop längre… har nog aldrig varit med om det i vuxen ålder!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.