Bra känsla – trots allt

Bra känsla – trots allt

Veckan startade ju med en ENORM värk efter vandringen, det var knappt tal om att ens ta sig till brevlådan de första dagarna. Sedan kom slakten av tån när det väl började kännas ok igen. Så det enda pass som blev av i veckan var 40 minuter Soma Slow i onsdags (innan tånageln rök).

MEN igår vaknade vi tidigt som attan och då kände jag att det borde börja gå att köra cykel igen (mannen har hållit igång hela veckan och jag ville verkligen haka på igen så snart det gick). Jag testade lite och tyckte att det borde funka barfota. Mannen körde sedan 45 minuter och efter det hoppade jag upp och körde 45 min jag också efter förmåga. Inte mitt snabbaste jag, lite feg att jag skulle glida ur trampan då jag var barfota. Men ändå, 45 minuter i hyfsad fart och mycket uppför – jag är nöjd! Tån blödde lite efteråt, men inget som jag led nämnvärt av.

Utöver det har jag haft en bra jobbvecka där jag verkligen övat på att säga nej och där jag faktiskt haft rätt kul på jobbet. Fotoboken är dessutom inskickad så nu har jag kvällarna ”fria” igen inför nästa vecka (och det ska inte läggas på jobb).

Denna vecka har jag också vägt mig även på helgen eftersom vi helt hållit oss från alkohol (poänglöst att jag väger mig när jag druckit, jag förlorar vattenvikt som en galning och det ger falsk nedgång). Igår var det ett stort hack upp, vilket fick mig att se upp lite extra. Idag var det i princip helt borta igen. Jag vet ju dessutom att helgvikter blir lite tokiga att jämföra med då jag äter senare på kvällen än jag brukar, men det är ändå bra att få lite insyn. Ska bli spännande att se om jag kan hålla i det och börja måndagen igen med en bra vikt.

Ett svar på ”Bra känsla – trots allt

  1. Och jag fortsätter neka vågen, men: kommer ställa mig på den dagen efter hemkomst från Grekland ☺️.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.