Att trivas med sig själv

Att trivas med sig själv

Idag är det en bra dag och känslan av att nu så sakteliga simma upp från bottnen är tydlig.

Som extra boost kom vi ut på ny cykelrunda idag, 3,6 mil allt som allt. Jag kände mig stark och pigg och inte minst glad. Efter 22 km fick vi cykla tillbaka en bit för att hitta kontrollen, vilket gjorde att vi fick ta oss upp för en riktig mördarbacke en gång till. Det är dock inte så ovanligt, kontrollerna är inte alltid självklara. Men när vi sedan kom helt fel i skogen och tappade bort oss helt för ett tag innan vi kom ut på en större väg igen – och såg kontrollen vi redan tagit – som var i botten på samma mördarbacke (fast nu efter tre km:s irrande i skogen) och vi insåg att vi för tredje gången skulle upp för samma backe, då blev jag full i skratt – vilket är ett gott tecken på att jag mår bra igen. 🙂 Det ser sanslöst roligt ut på Garmins sida också, det ser ut som vi cyklar runt i en loop för ett tag. 🙂

Det var även en runda där hjärncellerna fick jobba extra. Det här är bild I på kartan:

2016-07-28 14.35.10

Så här ser det ut idag:

IMG_3257

Notera trädet som inte längre finns. 🙂

Eller vad sägs om detta exempel? Det här är bild B på kartan:

2016-07-28 14.35.46

Det här är skylten som den ser ut nu:

IMG_3258

Skylten är så ny att det ryker om den än, så vi vågar tro att det är kontrollens bild. Finns inte så många orter som slutar på ”eskog” här.

Roligt var det i alla fall, enda nackdelen var att det brände på BRA, det tog sin lilla stund att stilla hungern, inte minst eftersom vi var iväg över tre timmar och inte ätit på fem timmar (och frukosten var inte särskilt stabbig heller). Men vi är kloka och vet att i sådana lägen gäller att absolut under inga som helst omständigheter ta sig till affären eller intala sig att fixa mat på annat håll. Istället frossade vi i nudelrester från igår och tog en kvällsfika med hemgjorda kanelbullar som jag inte skäms ett dugg för. 🙂 Vi har även ärtsoppa som står på varmhållning i köket efter åtta timmar i crockpoten, om det skulle vara så att det behövs middag idag också. Återstår att se. 🙂 Just nu är jag i alla fall väldigt nöjd.

Ja, och mina nya Löffler cykelbyxor är fullkomligt UNDERBARA. De rörde sig inte ett skvatt under hela rundan och innerbyxorna var riktigt sköna och gav stöd för både lår och rumpa. Bästa köpet på länge!

2 svar på ”Att trivas med sig själv

  1. Ibland behövs det inte så mycket för att känna sig betydligt mer tillfreds 🙂 Jag tror att vi har stora rester av vårt ursprungliga grottbeteende kvar: t ex gå ner i sparlågeläge när vi inte är stressade att få tag på mat för att överleva ha ha.

    1. Ja, det är också ett av problemen med att vi moffar i oss mer än vi behöver utifall vi blir utan mat – vilket liksom inte händer i dagens samhälle. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.