Vissa dagar är bättre än andra

Vissa dagar är bättre än andra

Det är lustigt hur olika dagar kan vara. Igår krånglade saker hit och dit och jag var frustrerad och less. Rena skitsaker egentligen,  men när irritationen är väckt så är den. Jag hade t ex ett lysrör som pajade hemma på sk kontoret som blev kolsvart och jag gick ut i regnet och handlade ett nytt, men efter mycket meck och en och annan svordom funkade det inte ändå och jag var vansinnig. Jag gick till och med ut igen och tog mig till byggaffären vi har här, men de hade inte den typen av rör. 

Idag gick jag till järnhandeln på lunchen och handlade ett nytt rör utan att ha någon större förhoppning. Sedan har jag släpat på det hela vägen hem och när jag kom hem skulle jag ta loss det rör från förrådet som mannen testat med tidigare. Istället lyckas jag klicka i det och det tänds fint. Vad tusan?! Men eftersom jag nu släpat på 120 cm lysrör sedan lunch testade jag såklart även detta, med samma framgång.  Så det jag släpade hem igår och svor då över var antingen paj från start eller så hade jag sönder det. Det är en urkass hållare och vi talar om att kasta ut den, men inte just nu.

Och lite sådär är det, det mesta som var jobbigt igår har löst sig idag. 

Vikten var ett litet skutt upp, men inget jag ens rynkar på näsan åt. Jag har haft en skitvecka med min förkylning och då får det bli som det blir. Istället klappar jag mig på axeln över en hel del kloka beslut på vägen. Nu är jag i alla fall tillbaka med reggandet och det återstår att se när jag kan ta mitt första pass igen. Jag fick i alla fall en bra lunchpromenad idag.

Nu ska bara hostan dra åt fanders också, så är jag rätt nöjd. ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.