Svett och hunger

Svett och hunger

Startade jobbdagen inne på gymmet, 54 svettiga minuter på crosstrainer ett! Det motsvarar 9 km skidande och är en bra start på veckan sett till ICA-klassikern. Men jag behöver minst 7 km till för att vara i fas, gärna ännu mer för att få lite buffert. Sammanlagt har jag fått ihop 19 km hittills, förra veckan var ju som den var och det fanns inte på kartan att fixa 15 km sammanlagt utan att fuska. Men dagens CT-pass var riktigt behagligt jämfört med förra veckans halvtimme. Lite folk, mycket luft och framförallt en mycket trevligare maskin. Det måste vara fel på den obokningsbara. Jag kunde ju knappt starta upp den ens förra veckan, så trög är den på nolläget. Idag gick det lätt och ledigt och jag körde ända in i kaklet. Hade bokat 45 min, men jag var där tidigare och det går inte att boka något innan sju, så det var bara att köra på.

Igår var det löpskolning och olika intervaller på schemat hos träningsgruppen och det var jobbigt vill jag lova! Flåset tog fullkomligt slut. Vi avslutade med en 30/45/60/90/60/45/30-trappa och de sista 30 sekunderna var en nära-dödenupplevelse. 🙂 Jag hoppas återfå mitt gamla flås snart. Men uthålligheten är det i alla fall inget fel på. det visade morgonens gnetande. Tanken är att jag ska gneta på i morgon bitti också, om kroppen är med på det.

Helgen var som vanligt lite blandad kompott av bra och dåligt. En del vettiga beslut i alla fall som förhoppningsvis kompenserar upp lite för de dåliga. Däremot har jag inte vägt mig än för veckan, hade ingen som helst lust till det igår, jag riktigt kände hur uppsvullen jag var av en på tok för salt soppa som jag själv bör skuld till. Jag vete katten var det saltet kom ifrån, jag gjorde som jag brukar. Misstänker att de antingen lagt mer salt i buljongtärningarna eller att någon burkgrönsak låg i salt. Hemsk känsla i alla fall, jag var som en torkad tvättsvamp natten till måndagen. Det brukar även synas rejält på vågen och det var jag inte alls intresserad av. Hoppas jag har avsaltat mig tills i morgon.

Just nu är jag hungrig som en varg och lite småstressad över att jag har en kalorisnål lunch med mig idag och noll mellanmål på det. Funderar faktiskt på att låta lunchen vara i kylen till imorgon istället och gå ut och äta idag. CT:n tog mycket mer än jag trodde känner jag och någon självsvält pysslar jag sannerligen inte med. I morgon kan jag dessutom ta med lite extra grönt att ha till min quornröra. Dessutom är den stelfrusen fortfarande så det gör ingen skada i sig. 🙂 Så får det bli! Annars har jag snart ihjäl någon… Dålig planering, men det går att planera om som tur är. 🙂

Kommande helgen blir lite annorlunda, vi ska iväg på konsert i Köpenhamn igen, fast först på söndagen (är därför ledig måndag). Ser redan fram emot att få äta på Hard Rock Café innan som den matgalning jag är. I synnerhet just i denna stund. 🙂 MAAAAAAAAAAAAT!

Ett svar på ”Svett och hunger

  1. Vet ju alltför väl hur det är med vätskeansamlingar ha ha 🙂 inte roligt när man känner hur det bokstavligen skvalpar innanför huden. Du är skitduktig med CT’n! Jag ska försöka klämma några km imorgon också på gymmet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.