Var är pausknappen?

Var är pausknappen?

Jisses vad det rusar på just nu. Kul visserligen, men jag börjar verkligen se fram emot en lugn stund. I morgon ska vi åka hem till mina föräldrar och därför har jag planerat att jobba hemifrån för att vara mest effektiv. Ska bli riktigt skönt att få fokusera på en sak i taget. Blir nästan tokig på hur det dras i mig just nu. Mest irriterad blir jag när det kommer ärenden som faktiskt inte är mina, men jag är bättre idag på att skicka dem vidare.

I morse var det cirkelpass som hägrade – fy bubblan så trött jag var på slutet. Flåset är ju inte riktigt på plats just nu kan jag säga, men det är inte alls konstigt heller, har ju inte kunnat köra flåsträning på säkert sex veckors tid (hosthelvete!). Det brukar gå hyfsat snabbt att hitta tillbaka det och just nu är det kul oavsett. Jag har till och med saknat att känna mig mör. 🙂

Vägde mig i morse för att se om det var som jag trodde och jodå, 78 blankt vilket är 4 hekto lägre än igår. Återstår att se om det håller i sig till nästa officiella vägning, jag är taggad – men har ännu en helg på vift framför mig eftersom vi ska till mina föräldrar. 🙂 Men jag har alltid haft helger på vift även när jag gick på VV så det är inget att skylla på.

Testade min Flowin-matta igår kväll och nu är jag supertaggad att använda den för Vasaloppet i ICA-klassikern. Det är ju Skidåkaren som jag gör (bilden) och den tar bra på rumpa och lår plus att det för den delen även är väldigt likt att åka skridsko. Jag kör på samma omräkning och har räknat fram att 6 min ger en kilometer. Hemma kan jag alltid hitta lite strötid här och var att skida loss på så då känns det plötsligt mer görbart att få till de där 90 kilometerna. Eller 84 för att vara exakt, 6 är faktiskt avklarade. 🙂

2 svar på ”Var är pausknappen?

  1. För närvarande är det väldigt komprimerat här med, urk. Jag ska snart slutsummera träningsmånaden januari och jag kommer att få till högst 2 pass till, vilket innebär 14 träningspass istället för målet 18. Vissa saker kom emellan helt enkelt! Gjorde de första 3 km på Vasaloppet igår via crosstrainer men stakmaskinen är ett litet helvete som jag nog kommer att få undvika… alltså det finns hög träningspotential om man säger så:) men att stå och staka 30 min i den, det är en formidabel utopi just nu. Jag klarade EN minut igår, sedan var armarna som bly! :-0 Smart av dig att hitta ett eget alternativ!!! Använder f ö en liknande matta i mina pt-pass, fast då är det den med 9 olika cirklar i en sudoku-liknande formation. Mkt effektiv för de övningar jag behöver för att få upp rörligheten i höften.

    1. Ja stakmaskin funderar jag inte ens på, det kan ju inte ens vara särskilt nyttigt att dra på det sättet en längre tid.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.