Piggare, gladare, tjockare

Piggare, gladare, tjockare

Konstigt nog är jag något piggare idag utan att ha anledning till det. Kanske störtskuren i morse väckte mig till liv. Jag klagar dock inte, hellre ösregn än snöslask alla dagar i veckan.

Vågen var elak idag och jag borde kanske vara sur, men jag vägrar bry mig. Jag känner mig så i fas med allt annat att jag struntar i vad den säger. Antingen släpper det så småningom eller så sitter jag fast här och det går att leva med båda alternativen. Jag orkar inte ta i mer än så här. Faktiskt. Och jag tror inte det är kosten i sig som är det stora problemet utan balansen mellan allt. Även mellan helg och vardag. Och där känner jag framsteg just nu och tänker fortsätta åt det hållet.

Rev av 5+2 km på CT:n på lunchen, skönt att få till två extra inför avslutande vecka. Bara 8 km kvar nu alltså.

Idag tänkte jag improvisera i köket när jag kommer hem. Har en tomatsås som går ut och tänker mig någon slags vegetarisk pastasås med lök och bönor och med stekt halloumi till. Det exakta innehållet beror lite på om jag orkar ta mig till en affär eller ej. 🙂

Jag har mellanmål med mig idag också, samma som igår. Tyvärr var den här omgången blåbär från Ica rätt sura, så blir det när det är importerat. Tur att de importerade vindruvorna är söta. 🙂

Ännu en konsert bokad idag, det är helt galet vad alla ska ut och turnera i år. I den här takten kommer vi att slå förra årets antal roligheter med råge. Förra året landade vi på 18 sammanlagt, vilket då inkluderar resor, konserter och uppträdanden. Mässor, biobesök, shoppingresor, barbesök etc räknas inte. 🙂 Just nu är vi uppe i 14 planerade roligheter i år + en redan avklarad, och vi är bara i februari… Kan nästan säga att det är 15 planerade saker också, vi har bara inte köpt biljetterna än. 🙂 Men man ska inte ta ut segern i förskott, planer kan komma att ändras också. Det är i alla fall roligt att ha saker att se fram emot.

2 svar på ”Piggare, gladare, tjockare

  1. Du är verkligen jätteduktig med CT, jag är impad! Själv vete 17 om jag kommer att klara av det ens med ersättningscykel, med tanke på hur klent jag mått hela februari… men det får gå som det går. Vad gäller väder så föredrar jag att det är TORRT ute, må det vara sommar vår höst eller vinter… men jag hatar att få fula fläckar på ben och byxor som det blir när det antingen är snöslask eller regnar… brrrr.

    1. Det är ganska kort tid för sträckan kan jag tycka, de andra etapperna känns mycket enklare. Framförallt om man har annan motion i vardagen.

      Torrt väder är bäst! Nu har vi snö och blankis igen, vilket kommer slaska under dagen… Så meningslöst!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.