Peppad trots plus

Peppad trots plus

Ett väntat plus idag och jag kan som sagt inte känna mig misslyckad över det. Det är mina egna val och jag är mer mån om att må bra än att rasa i vikt – faktiskt. Mina föräldrar kommer i morgon och stannar större delen av påskhelgen och jag har inte tänkt leva på vatten och bröd då heller – livet är för kort för det. Jag känner att jag har fart i seglen trots allt, motionerandet har jag fått fräs på rejält och det känns riktigt kul igen nu. Lite osäker på om jag ”hinner” med mer i veckan dock. Naturligtvis finns tiden där, men jag vet inte om jag kommer att vilja prioritera det. Icaklassikern har jag redan gjort mer än planerat på så där har jag ingen stress och jag körde hinderbanan i måndags + HIIT igår. Jag jobbar hemma idag och i morgon för att hinna förbereda inför långhelgsbesöket och jag vet inte om jag är så sugen på att pressa in hemmaträning i schemat. Vi får väl se, tyvärr ska ju vädret vara uselt hela helgen så någon vårpromenad i solen lär det inte bli heller.

Hade en trevlig födelsedag igår, mannen överraskade med vackra blommor och fika och det var en riktigt bra dag helt enkelt. 🙂 Ibland överraskar vardagen.

Viktmässigt är jag just nu ett litet hack (två hekto) över plan, men jag är inte orolig över det. Trenden visar trots allt rätt riktning och det är faktiskt bisarrt nog det lägsta resultatet i år om jag ser till var jag är i menscykeln – tro det eller ej. 🙂 Dessutom har fettprocenten visat ett hack ner hela veckan, vilket brukar tyda på bättre resultat framöver om jag håller i. Nu kanske inte de närmaste dagarna är idealiska ur viktminskningssynpunkt, men det betyder inte heller att jag bara ska ge upp helt och blunda. Alla bra beslut stärker mig.

Jag trivs med mitt liv helt enkelt, med magfläsk och allt. 🙂

 

Ett svar på ”Peppad trots plus

  1. Säger som jag brukar, det är helhetshälsan och livskvalitet och balans i tillvaron som betyder allra mest. Dit hör förstås kost och motion, men det är så mycket mer än det som spelar in också. Trivsel på jobbet, att uträtta saker, mental stimulans, socialt umgänge i den omfattning man föredrar, nya upplevelser, m fl. Jag är också lite hullig på vissa ställen men who cares liksom… jag har god kondis, jag tränar mycket, mina värden är bra, hela min tillvaro är bra frånsett lite migrän och sånt skit 😉 Vikt är inte allt, och det är ingen av oss som har någon övervikt som är alarmerande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.