April, vart tar du vägen?!

April, vart tar du vägen?!

Jag förstår inte var tiden tar vägen, nu är snart april förbi utan att jag förstår hur det gick till. Vädret gör mig inte mycket lyckligare heller, även om det just nu är solsken där ute. Dock var det isfläckar överallt och det talas om snöblandat regn i eftermiddag. Jag längtar innerligt efter riktig vårvärme.

Annars flyter det väl på som det ska. I fredags var det premiär för min del för Soma Move release 12. Det var en klurig, men rolig release, kommer bli spännande att lära sig och utmanande när man väl greppat rörelserna. Det är betydligt mer fokus på rörelse än styrka den här gången och det är kul att de varierar sig. Igår var det skivstångspass med träningsgruppen, mer muskeldarrande än flåsande även om vi pulsade på med löpintervaller på slutet. Jag känner mig bra igång nu, det känns som att formen är på uppgång rejält. Tyvärr även aptiten. 🙂 Men jag orkar inte jaga mig själv, det verkar i alla fall hålla sig i rätt härad och jag kan ju inte påstå att jag direkt bantar heller. En kollega satt och sög på en tunn soppa häromdagen för att komma in i beach 2017, jag tycker det är så depressivt på något sätt. Jag vill verkligen inte banta livet ut. Jag vill må bra i första hand och njuta av att jag lever och kan röra mig.

I helgen har jag annars hållit mig bra ifrån skräp faktiskt. Däremot har jag ätit mer mat, men det tänker jag inte snyfta över. Hellre mat än skräp. Vågen visar i alla fall lägre resultat än förra veckan hittills, men det var förstås också efter påskhelgen så det är inte direkt jämförbart. Tyvärr var det stiltje idag, så det tyder på att det inte kommer hända så mycket i morgon på den officiella dagen, men det ser i alla fall ut att kunna bli status quo eller ett litet minus om jag inte går helt bananas i kväll då. Jag ska köra HIIT på lunchen och jag har medvetet valt att inte ta med mellanmål idag eftersom jag just nu åker hem en kvart tidigare än vanligt pg av spårarbete. Just denna vecka jobbar dessutom mannen dagtid så vi äter ur frysen för att slippa laga mat när vi båda kommer hem samtidigt. Idag ska vi frossa i köttbullar i tomatsås med pasta. En stabbig rätt i sig.

Sitter på deskbiken just nu och river av några kilometer till på Vätternrundan. Förra veckan uppdaterades appen så nu kan man köra med mobilen i låst läge, mycket tacksamt. Inte för att jag bryr mig om resultatet som så, men just nu vill jag ju veta kilometerna. 🙂 I morgon överväger jag att börja dagen på gymmet och testa en av motionscyklarna där för första gången och få undan ännu mer kilometer. Ska bli intressant att se hur den skiljer sig från åbäket hemma. Cykeln hemma måste ha 16-17 år på nacken nu. Köpte den när jag bodde själv i en bostadsrätt i Lund, känns som ett helt annat liv idag. Fick ta den i en taxi och släpa den steg för steg till min lägenhet. 🙂

Hungrig är jag idag, trots bra med mat igår. Jag får vackert bita ihop lite till, det är en timme kvar till frukostyoghurten.

2 svar på ”April, vart tar du vägen?!

  1. Denna aprilmånad är den kallaste och segaste jag kan minnas på många år… Och det dåliga vädret lär fortsätta veckan ut. Någon utomhusträning kan man ju inte skryta mer 🙂 Men man får väl hoppas att maj blir bättre på den punkten! Inte heller jag har lust att banta livet ut men ngt slags viktkontroll lär jag få ägna mig åt, det funkar inte annars…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.