Skogaholmslimpa och singoallatoppar

Skogaholmslimpa och singoallatoppar

Står här och äter Skogaholmsmackor efter ett skönt Soma Move-pass. Alla dietfascister skulle skrika rakt ut, men nu orkade jag inte dona med något annat och det var det bröd som fanns. Jag äter vanligen inte mackor på vardagar om jag inte gör specifikt till jobbet och därför handlar jag inte bröd till mig själv. Sedan måste jag säga att det är riktigt härligt dekadent att få smaska på Skogaholm eller Valjes Grova (mannens två favoriter) ibland! Det väcker barndomsminnen, även om jag egentligen är uppvuxen på grövre doningar som den finne jag egentligen är. Men ibland fick man ”sockerbröd” även i mitt hem och det förknippar jag lite med kyla, varm choklad och utflykt. Nu skulle jag inte kunna äta det till lunch dagligen som min man, men ibland kan det vara riktigt smarrigt – om än inte superdupermättande såklart. Tyvärr märker jag ofta på vikt och kropp när jag överdoserat på mackor, avundas min man där.

Bara några timmar kvar av dagen, har ett möte och sedan ska jag tuffa hemåt. Vi ska handla idag också, den här veckan är helt koko på alla plan, inte konstigt jag är helt väck. Nu vankas tre dagar utan måsten, regler och DuktigFlicka-syndrom. Jag ska göra det jag vill och helst ska det inte involvera att glo på dumburken eller bli irriterad på sociala medier. Jag är sugen på att verkligen göra något. Korsord, pussel, handarbete – men även mer teknologiskt som att testa ett av mina nya spel till PS4:an. Något som jag INTE är sugen på är att laga mat. Vi har därför valt att planera för enkla rätter + att äta ur frysen. Matlagning som så är helt ok, men denna sabla disk och allt stökande i köket efteråt… Nej tack, inte denna helg.

Mina skor har anlänt på Ica idag, ska bli intressant att se. Mina fötter är lite gladare igen, tror faktiskt det var ett par strumpor som stökade. Mina fötter är prinsessan på ärten upphöjt till tio. Jag skulle gärna byta ut alla strumpor jag äger mot ullstrumpor, men det kostar skjortan och det värsta är att de håller ännu sämre.

På tal om kläder var jag på shoppinghumör igår och gick loss på både Lindex och KappAhl. Lite surt att Lindex har fredagsrea idag visserligen, 25 % på allt… Men jag hade inte haft tid idag ändå, så det kan ju kvitta. Åter igen fascineras jag av dagens mode och hur olika kläder kan sitta. Hade jag varit lite hippare hade jag startat ett instagramkonto med bilder på mig själv i senaste modet, det hade varit väldigt roande. Jag skrattade gott själv åt hur otroligt fel vissa plagg är för mig. Det är mycket singoallatoppar nu t ex och de är så fina – på rätt person. Jag själv ser gravid ut och inte ens det på ett vackert sätt, utan som att jag ätit för fem. Däremot var det inte alls så tokigt med cut-out-ärmar som jag hade trott, fast klänningen jag provade var tvärrandig och tajt, så just den kändes nja. Dessutom var den lång och jag tycker inte riktigt jag bär upp det. Däremot blev jag glad att se att jag passade bra i det fina linnet på Kappahl. Kommer inte på vad modellen heter (mitt huvud är kokt), men det är bart på axlarna ganska långt in och så ganska hög krage på det. Jag har liknande klänningar som också är smickrande. Något ska väl de där överkroppsmusklerna passa i kan man tycka. 😉

Jaja, nog självskryt nu, det är dags att gå HEM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.