Ibland får man det man önskar sig på fel sätt…

Ibland får man det man önskar sig på fel sätt…

Ibland ska man vara försiktig med vad man önskar sig. Igår var det en seg dag på jobbet och jag muttrade över ett möte mellan 14-16 som förhindrade hemarbete liksom tidigare hemgång. Vid lunch messar mannen plötsligt att vi måste ringa efter någon som spolar röret i duschen. Vi har kämpat med det ett tag, men igår var det plötsligt totalstopp lagom till han skulle till jobbet – såklart. Jag ringer Spolarna i Hässleholm och får ett vagt löfte om att de kanske kan komma på eftermiddagen, vilket egentligen inte fungerade för mig. Men då hon förklarar att det är enda tiden den här veckan biter jag i det sura äpplet och säger att det nog kan gå att lösa. Hon lovar ringa tillbaka när hon pratat med teknikern, men tiden går och jag inser att jag antingen måste lita på att de kommer och ta ettbussen hem eller låta det brinna inne. Så jag mailar min kollega och ber om ursäkt, men föreslår att vi gör ett telefonmöte istället och så tar jag mig hemåt. Varmt var det och trött var jag och jag somnade på bussen hela tiden, vilket gav huvudvärk och jag var naturligtvis även lite irriterad över det hela. Väl hemma ringde jag tillbaka och fick ett nytt löfte om att kolla med teknikern och återkomma och nu gjorde hon det också och det var skönt nog ok. Så han svängde förbi efter tre och fixade stoppet och jag kunde andas igen. 🙂

Ironin i det här är att det där mötet mellan 14-16 varade 15 minuter… På så sätt var det rätt skönt att få vara hemma och jobba undan lite och sedan koppla ur vid fyra. Jag åt tidig middag och efter det sov jag en bra stund på soffan, vilket var välbehövligt. Kände mig som en ny människa efteråt och även idag är jag mycket piggare. När jag vaknade upp var jag absurt sötsugen, men som tur var hade jag en katt som bestämt skulle vara i mitt knä, så jag fick vänta lite med att stiga upp och efter det var sötsuget i princip borta och jag ville istället ha en NOCCO för att släcka törsten och få lite sötningsmedel i systemet. 🙂 Åter igen slås jag av hur mitt huvud försöker säga saker som inte stämmer. Mitt mål nu är att  försöka se igenom dessa situationer. Ett enkelt sätt är att inte tillåta småätande mellan målen om det inte verkligen är akut. Hittills har det verkligen inte varit det.

Försöker skriva klart min reseblogg också medan minnet är färskt, men tröttheten har ju sabbat det en hel del den här veckan. Men jag ska göra ett nytt försök i kväll, är förhoppningsvis betydligt piggare idag. Jag har redan kommit en bit på vägen också. Det är så himla kul att ha senare + att jag så småningom ska göra en fotobok som minne och då är bloggen oumbärlig. Man glömmer löjligt snabbt! Vi tittar ofta i våra fotoböcker och fnissar och får tillbaka minnesbilder. Synd man inte alltid varit så bra på att dokumentera.

Lite neråt ytterligare på vågen i morse, det går åtminstone åt rätt håll. Mensen har också kommit och var inte så plågsam som jag fasat för. Brukar få extra ont när den är sen, men det var lugnt den här gången.

Idag är det avslutning på träningsgruppen för terminen å lunchen, fast han skulle ha ett extra KB-pass nästa vecka hörde jag. Idag ska vi vara utomhus.

Idag ska jag hämta ut ett paket från Apoteket som innehåller medicin mot munsår. ÄNTLIGEN! Åter igen är det tack vare appen Min Doktor som jag lyckats få recept, fick ju munsår i Budapest och lycka till att ta sig till vårdcentralen då liksom… Nu tog jag en bild och läkaren bekräftade att det var munsår och efter lite diskussion skrev han ut ett recept så att jag kan testa nästa gång jag har känningar.  Jag tycker de känns seriösa, de kastar inte bara piller på en.

Förhoppningsvis får jag även ett paket från Zalando idag, beställde framförallt träningskläder. Mina tights börjar vara rätt kassa och jag hoppas att jag får något nytt par som passar. Märkligt att jag aldrig kan handla för små summor på Zalando för övrigt. XDet startade med et par tights för 200 och slutade på nästan 10 ggr så mycket. 🙂 Men då ska ju alt passa också, det är verkligen ingen garanti.

Märks att sommaren är här nu, tre myggbett i morse + tre sniglar som jag klippte ihjäl…

Ett svar på ”Ibland får man det man önskar sig på fel sätt…

  1. Haha Zalando… det är rena rama lyxfällan att gå in på den sajten. Vips har man tecknat sig för långt mer än det man först tänkte köpa 🙂 Men jag handlar helst kläder från dem pga gratis frakt och gratis returer. Hittat två klänningar där nyligen som verkligen satt som klippta och skurna, vilket är sällsynt. Myggbett??? Inte sett en enda mygga hittills här i stan. Men så har det varit nedrigt torrt också, gissar att det inte funnits förutsättningar för kläckning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.