Plötsliga beslut

Plötsliga beslut

Det var tur att jag gick till aktivitetshuset och köpte en smarrig bägare med turkisk yoghurt och müsli, frallorna här såg urtrista ut och det fanns inga knäckebröd! Däremot var det en rejäl frestelse, de hade redan lagt fram lunchmaten och de hade en laxsallad som såg SÅ god ut! Men jag har ju mat med mig redan, jag borde verkligen inte… Så jag lyckades övertyga mig att vänta åtminstone. Om det fortfarande känns som ett ”måste” efter träningen och de finns kvar, så visst. Men helst inte. Känner mig allt lite stolt över mig själv. 🙂 Det är när jag tar de här besluten som det fungerar och kan jag hålla igång den delen av huvudet i juli kommer det gå bra.

Det betyder dock inte per automatik att jag är ekonomisk, jag har bränt löjliga summor på sistone på allt möjligt (kläder, böcker, film, prylar, lyxmat, utefika, alkohol) och för bara några minuter sedan impulshandlade jag ett större LEGO-set – vilket jag även gjorde tidigare i veckan… Skattepengarna har jag bränt som om de var gjorda av fnöske och jag är en brinnande fackla. Så 65:- ”sparade” på grund av medhavd mat är lite av ett hån. Dessutom har vi inte sett än att jag håller mig. 🙂 Men det är själva KÄNSLAN jag gillar, att jag inte bara rycker på axlarna och skiter i vilket. Jag gillar när jag resonerar med mig själv.

För övrigt kanske jag skulle testa att äta fetare yoghurt ett tag? Det är förbaskat gott och också väldigt mättande. Tyvärr också kaloririkt, men det kan det absolut vara värt i längden. I synnerhet träningsdagar.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.