Då kör vi lite jobb igen då!

Då kör vi lite jobb igen då!

Jahapp, dags för jobbomgång två av tre denna sommar. Jobbar tre dagar denna vecka, fast på onsdag blir det hemifrån.

Dagen började med ett förvånande resultat på vågen och ett mindre förvånande besked att tåget var inställt. 🙂 Jag har ju varit ledig sedan i onsdags och under den tiden har det varit en hel del hej-och-hå-dagar milt sagt. En hel del öl, ännu mer stabbig mat och så klägg på det. Håhåjaja. I onsdags var vågen snäll på grund av sen natt dagen innan och sedan har jag inte vägt mig mer. Så jag förväntade mig en rejäl katastrof i morse och en bra bit över 80 och jag funderade redan på att leva lite som en asket under dessa tre jobbdagar för att hjälpa vikten lite på traven. Men vågen visade 79,3 i morse och det är jag både förvånad och löjligt nöjd över. Samtidigt som jag kan undra hur i hela friden det går till och varför jag ens försöker vanliga dagar. Nåväl, det är bara vecka ett än och då brukar det inte se så farligt ut, superskuttet brukar komma i början på augusti.

Idag blir det sista Soma Move-passet på ett tag framöver. Tränaren är snäll och har satt in ytterligare två pass denna vecka trots att han har gått på semester sedan ett bra tag. Fast idag blir vi inte många, jag hoppas innerligt att jag inte är ensam på plats. 🙂 I morgon kan jag inte gå eftersom det är först vid 17 och då vill jag vara hemma sedan länge. Insåg dock att jag glömt handduk idag igen, jag hoppas de har uthyrning även nu under sommartid. Annars får det bli svetthandduk och papper. 🙂

Icaklassikerns simning startar idag också och jag funderar på att starta upp i morgon, då med ett roddpass på gymmet. Visserligen hade jag velat köra mitt löpbandspass, men det hade varit skönt att komma igång – även om det är väldigt gott om tid. Vi får väl se. På onsdag antar jag att det blir si och så med hemmaträning, eventuellt att vi kanske kan få fart på cyklarna i så fall. Vi skulle äntligen ha rivit av runda ett på cykelorienteringen igår, men regnet sabbade våra planer. Typiskt, det är alltid lite segt att komma igång. Dessutom är det skönt att få gå runt hemma och påta med korsord, spel och pussel, det kommer jag inte ifrån. Det är också varför jag inte ska ha fyra veckors sammanhängande semester, jag segar ihop helt.

Har beställt en sprillans ny mobil också, tycker min Sony börjat krångla och vill passa på medan jag får något för den i utbyte. Det är egentligen absurda summor i sig och jag hade klarat mig på en billigare modell än den jag valde, men jag är i slöserimode och dessutom är nörden i mig ostoppbar. När jag såg mannens nya laptop och min egen gamla häck dessutom krånglade vid senaste Windowsuppdateringen var det inte läge att vänta längre. 🙂 Men jag undrar allt hur jag ska hålla koll på den, kan inte gärna lämna den lika vind för våg som jag gör med min Sony idag. En kollega till mig har skaffat en riktigt liten handväska för sina nallar, det är nog bud på det.

Pengarna rullar som sagt och jag vill inte ens räkna efter vad jag bränt på sistone, vi kan nöja oss med att jag fått tulla lite på sparkapitalet för att gå ihop denna månad. Och då räknar jag inte med nya nallen. 🙂 Men det brukar vara så den här tiden på året.

Ett svar på ”Då kör vi lite jobb igen då!

  1. Det där att hålla i pengarna kan man ju glömma ett tag till haha men i höst ska jag spara mer. Fått nalla av undanstoppade medel även här… många utgifter för nya prylar och Greklandsresan som ska slutbetalas… Hoppas du hade det gött förra veckan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.