Frulledille och första julbestyret avklarat

Frulledille och första julbestyret avklarat

Idag åt jag både lite frulle hemma, min yoghurt + en knäcke på det. Jag tänkte testa framöver att äta mer på morgonen igen – om kroppen vill det då. Det är ju knappast där problemet ligger ändå + att jag vill ha mer energi innan mina pass i den mån det nu går. Fast det tar jag itu med vecka 41, den här veckan bara ”är” på något sätt. I morgon har jag heldagskonferens i Helsingborg med allt det innebär. Ser inte fram emot resan dit och hem, det är alltid trångt på tåget dit och man kan knappt ens läsa. Sedan ska jag vara social också, återstår att se vilken introversionsgrad jag når upp till i morgon. I värsta fall får jag smita iväg ensam på lunchen. Jag ska även gå tidigare, vägrar komma hem allt för sent när det bara är samkväm det handlar om. Det sura med Helsingborg är att man alltid måste åka så sabla tidigt eftersom de alltid sätter mötesstarten kl 9, vilket inte passar med några tåg. Så man får vackert vara där vid 8 helt i onödan och sedan stressa sönder när man ska hem.

HIIT på lunchen idag och det var svettigt. Skorna höll måttet idag också, fortfarande lite ovant, men skönt att springa i dem. Jag har betalat dem och skickat in kvittot. Betalade mängder av räkningar igår, det var länge sedan det var så lite lön kvar efter betalning, men det var jag väl medveten om. Nu får det vara lite snålare ett tag framöver. Ska försöka att inte låna mer av mig själv innan nästa lön, men det beror ju lite på vad som går åt på resan också förstås. Tänkte inte snåla där. För övrigt beställde jag LEGO i söndags, jag är sjuk… 🙂 Jag har börjat katalogisera mitt LEGO och insåg att jag hade mer i Architecture-serien än jag trott, så nu när det var en ganska fet rea på de senaste modellerna blev det ett köp till sist, som den samlargalning jag är. Men de är i alla fall förhållandevis billiga i jämförelse. Jag har annat som jag skulle kunna tänka mig att avyttra, vi får väl se om jag gör en säljarräd senare i höst.

Bokade precis julbord, nu jädrar är vi på väg in i den mörka perioden. Insåg den här tidiga veckan att jag nu måste ha igång cykellyset och det dröjer inte länge tills det gäller alla morgnar och inte långt efter det alla kvällar. Det här året går i en rasande fart. Augusti och september bara försvann.

Vägde mig faktiskt i morse, och som väntat var det högt. Fast just idag var det ok, jag är inte nojig idag, det är knappt jag bryr mig. Jag har en ganska gnällig mage för stunden och träningsvärk på det och jag vet att det kommer att vara skräpvikt i morgon också. Jag behöver en ny kickstart nu (= annat tänk) för att få bukt på den här evighetsdansen runt 80, men det tar jag som sagt itu med efter semestern. Känns för övrigt som att det är samma visa varje höst. Det är också svårt att motivera sig att hålla i när det är samma resultat oavsett om jag sköter mig exemplariskt över helgen eller vräker i mig snabbmat. Inte för att det sistnämnda ska bli en vana, gissar att det är därför min mage är i olag än.

2 svar på ”Frulledille och första julbestyret avklarat

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.