Skräpmat, svullenhet och skor

Skräpmat, svullenhet och skor

Förra veckan gick inte till historien som en särskilt vettig vecka sett till kosten. Rebellen härjade och till på köpet var vi på resande fot hela lördagen och åt skräpmat både till lunch och sen middag. Och som om inte det var nog var jag med handen i chipspåsen igen i söndags, jäkla oansvariga människa! Men om jag ska säga något positivt har magen varit högaktiv hela helgen och vi struntade i middag igår, det fick vara chipsen som stod för det målet.

Jag struntade även i vågen i morse, magen var gasig och svullen och jag såg ingen anledning till att bli tjurig över vad vågen skulle ha visat idag, det är på onsdag det gäller. Nästa vecka blir det dessutom inte någon vägning, så jag ser det lite som att jag samlar kraft inför fortsatta hösten nu i stället. Träningen är i alla fall igång, även om helgerna är lite för slappa än så länge. Vi hade tänkt ta en promenad igår i det fina vädret, men eftersom vi flängde hela lördagen och inte fått sova ut ordentligt på evigheter var det två ganska möra jeppar som steg upp sent i söndags och helt enkelt inte hade lust – eller ork. Vi gick till affären istället (och köpte de jävla chipsen…). Någonstans kändes det ändå vettigt, jag är ganska pigg idag.

Idag lärde jag mig att det inte är så smart att äta ett äpple nära inpå ett pass, fick anstränga mig för att inte trumpeta under alla övningar – naturligtvis var det just fokus på core och mycket böjande i magtrakten. Dessutom blev jag kissnödig på det, så det var lite onödigt stressande. 🙂 Men annars var det ett bra pass som så och jag provade mina senaste inneskor som jag tror kan fungera. De är på gränsen till för små måhända, men jag undrar om en storlek större hade hjälpt, risken är att de istället hade glappat då. Någon kramp fick jag inte än i alla fall och de funkade riktigt bra att springa i. Lite ovant bara att ha den typen av sula, jag höll på att kapsejsa åt sidan när vi skulle köra en hindu lunge (vilket vi gör typ jämt) och jag var helt oförberedd på hur annorlunda fotens lutning blev + att jag inte är van att skorna låser positionen så pass rejält. Men vi får väl se hur det går. Jag lär ju behålla dem nu, men jag vet av erfarenhet att det kan ändras från en dag till en annan och så är krampfanskapet där. Fast nu kan jag alternera lite mellan de jag har eftersom de är så pass olika. Jag tror om jag ska vara ärlig att jag mår lite bättre av tjockare sula, jag väger ändå en del och går alldeles för mycket i Converse till vardags (visserligen med specialsula, men ändå…)

Fick även hem mina nya promenadskor och de kändes jättesköna i fredags, men jag får väl ta en provning idag också innan jag bestämmer mig helt.

Ett svar på ”Skräpmat, svullenhet och skor

  1. Känner med dig vad gäller sko- och fotproblemen! Inte lätt när man drar ett högre nummer och dessutom har känsliga fötter. Skokontot tenderar att dra iväg en del…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.