Ny vecka, nya kilon…

Ny vecka, nya kilon…

Japp, det startar verkligen inte bra på vågfronten denna vecka och jag tycker nog inte att det är helt rättvist, även om jag förstås tokbrände två dagar förra veckan och hade helg på det. Försöker att inte stressa upp mig över det, utan istället samla mig och hitta kraft. Sista snoret är förhoppningsvis på väg ut och jag har haft två bra pass denna vecka där jag känt mig ganska på G, förutom att jag verkligen känner hur vikten tynger ner mig.

Helgen var annars riktigt mysig, med god mat + jättebra konsert i Köpenhamn i fredags och allmänt lugn och ro resten av helgen. Inga jävla chips heller. 🙂 Inte för att det hjälper i längden, jag har för tillfället en extra hemsk vikt som sagt, men det må så vara. Har inte riktigt fått balans på kroppen och magen sedan förra veckan och jag tror det är kaosdagarna där som syns nu. Tyvärr. enda botemedlet är att inte ha fler sådana dagar.

I morgon kommer en mycket efterlängtad lön, även om det känns som att jag redan spenderat den. 🙂 Tittade på min specifikation innan idag och insåg ledsamt att jag glömt bort två sjukdagar + mitt träningskort + att semesterdagarna kommer först på nästa lön, så det var lägre än jag trott. 🙁 Tur i oturen att jag hade lite pengar att få in också, men det är fortfarande mindre än vanligt, man ska inte vara sjuk helt enkelt.

Det hindrade mig i alla fall inte från att glatt beställa från MM Sports nyss för ett ganska rejält belopp… Fast det är ändå vettiga saker, lite träningskläder och mina favoritdrycker som jag annars köper löst för betydligt dyrare penning. Beställde även proteinpannkakemix som de hade på extrapris, låter intressant och framförallt ENKELT. Jag är lättstressad just nu och vill inte trigga rebellen ytterligare.

Bloggen är jag lite mindre än halvvägs på, men all text är skönt nog klar, så nu är det ingen panik. Det är läskigt så snabbt minnet tryter, utan bilderna hade jag varit helt körd.

Har bokat löpband i morgon, återstår att se om jag verkligen använder det. Är rätt mör i kroppen redan från veckans pass…

Ett svar på ”Ny vecka, nya kilon…

  1. Kroppen blir verkligen upp och nervänd när man är sjuk. Men jag tror ju att snuvor kommer som svar på kroppens undertryckta behov av vila, backa lite. Du är snart helt på banan igen ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.