Oönskat åttiotal och allehanda fiffel

Oönskat åttiotal och allehanda fiffel

Ännu en 80-talssiffra idag och det var jag förberedd på, öppnade nämligen starkt på 81,6 denna vecka och jag hade inte fått fart på systemet i morse heller. Jag kan förstå var det kommer ifrån nu också efter att ha rannsakat mig själv lite mer, det är onekligen rebellens framtåg som skakat om allt som gick bra – tyvärr. Jag MÅSTE lägga fokus på henne nu och se till att hon lägger av sina räder, annars går det åt fanders på alla plan.

En sak som verkligen triggar henne är stress och irritation och det var ju rubriken på hela förra veckan. Men jag hade ändå kunnat göra lite mer proaktivt arbete, jag är besviken på att jag lade mig så pass platt som jag gjorde. Jag vet bättre, jag vet att varje extra dag av kaos är ett steg rakt ner i samma helvete som jag gått igenom tidigare och aldrig skulle hamna i igen. Det får vara nog med att dansa med djävulen nu.

Med det sagt känns det löjligt bra idag. Jag hade allt klart i morse och hade tid att äta lite frukost och läsa tidningen + bläddra i en katalog och ändå borsta tänderna, när hände det senast?!

Jag var också laddad för en ny kamp med löpbandet och även om det blev lite stressigt att ta sig dit kunde jag lugna mig med att jag bokat rejält med tid och att jag inte hade NÅGRA SOM HELST tidskrav idag. Det samma gällande farten, och det gjorde att jag lubbade på fint i en kvart utan att pausa och det kändes jäkligt bra. Jag hade redan planerat ett snabbt vätskestopp där för att minska risken för huvudvärk eftersom jag kände att jag svettades lite väl häftigt. Men när jag tagit några klunkar och torkat bort svetten kände jag en gammal bekant på besök… Löparmagen! Hej och hå, det var bara att lämna bandet illa kvickt och rusa på toa och jag önskar så jag hade haft min våg med mig, haha. 🙂 Det var ju lätt plusset där i alla fall och troligen mer. Det är sinnessjukt så effektivt det är! Hoppas att tjejen som bytte om just då inte skulle in på toa. 🙂 Efter den befrielsen hade jag lite svårt att återfå samma sköna rytm, men jag körde på i femminutersintervaller på lite högre fart och avslutade med att successivt skruva upp farten under de sista 2 minuterna. Det kändes riktigt bra och jag hade kunnat fortsätta ett tag till, men kände att jag ville prioritera en lugn stund i omklädningsrummet istället. Någonstans känns det också att jag inte är i behov att att jaga siffror, det är mer uthållighet jag vill jobba med. Ska jag jaga siffror måste jag öka löptillfällena markant, och det känns inte så troligt just nu.

Fräckt nog har jag denna vecka också satt upp några kilometer från måndagens pass på Ica-klassikern. Å andra sidan sprang vi intervaller, så det är ju definitivt inget fusk.

Såg att mitt paket från MM Sports är skickat, drygt 20 kilo… Här ska pimplas energidryck. 🙂 Tänker definitivt inte ta hem de tre flaken på egen hand dock. Förra gången köpte jag två flak och det knäckte stödbenet på min cykel, så nu kan jag inte ställa den utan att ha ett ställ tillgängligt. Väldigt irriterande. Jag vill ha en lastcykel!

Jag har förresten gjort en lite ”fuling” i mitt kära excelark. Satte in nya målvikter från och med i höst som pepp och öppnade då hårt på 0,5 kilo i veckan (eftersom jag vägde så mycket och jag visste att det inte var helt sant), sedan drog jag ner till 0,2 kilo. Tänkte nu göra ännu en omstart eftersom det knappast peppar att se hur jag kommer allt längre ifrån mitt mål, men så slog det mig att jag lika gärna kan ändra så att allt från augusti är i 0,2 kilos intervaller. Och med den ändringen var det plötsligt endast idag som jag är lite över gränsen. 🙂  Det här känns mycket bättre att jobba med! Det måste ju någonstans vara görbart också. Jag har även lagt in en paus i juli. Lögner och statistik. 🙂

Hupp, det var visst två paket från MMSports, fick nu meddelande om ett på drygt tio kilo också. 🙂

2 svar på ”Oönskat åttiotal och allehanda fiffel

  1. Bra jobbat med löpningen där! Ha ha visst är det komiskt hur rörelse kan sätta gång ens mage. Min kista har en tendens att vakna nån timme efter att jag gett mig av till jobbet. Något trickigt med tanke på att jag sitter på tåg utan toalettmöjligheter 😮 det HAR hänt att jag fått hoppa av tåget och rusa in på någon pendeltågsstationstoalett, alternativt ta mig in i Ericssons lokaler i Kista. Nöden är uppfinningarnas moder 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.