Bra humör, typ

Bra humör, typ

Överlag är jag på gott humör denna vecka. Det enda som får mig att sura lite är att jag håller på att tjafsa med Svea ekonomi om en retur från Outnorth som jag anser har blivit felaktigt bokförd. Jag fick plötsligt en ny faktura förra veckan där de anser att jag ska betala in 52 kr till +avgifter och det stämmer baske mig inte. Jag räknade länge och väl på vad jag skulle betala och jag vet att jag har rätt. Vilket betyder att jag kommer att tjafsa tills de ger sig. Det är inte summan i sig såklart, utan att de säger att JAG gjort fel. Inget kan väl trigga min envishet mer än så. 🙂 Extra puls fick jag igår när jag mailade dem för att höra vad som händer (fakturan går snart ut) och jag på vägen hem på tåget fick ett kort svar att det är returfrakten som avses och att jag bör betala inom kort för att förhindra fler avgifter. Det stämmer ICKE, jag har redan dragit av den. Jag skickade dessutom alla detaljer och uträkningar i mitt mail och om de läst det och gett mig det svaret jag fick blir jag sur. Jag gissar dock att de inte läst det, sett att beloppet är i fraktavgiftshäraden och gjort det enkelt för sig. Kan ju anta att många missar den biten som gör en retur, men icke jag. Nåväl, det är småpotatis.

Idag är det storhandling på schemat och vi ska hämta upp sushi till middag. Det var ett tag sedan nu. Det är så himla tråkigt att bo och jobba i dessa småorter när det gäller hämtmat, utbudet är närmast tragiskt.

Morgonpasset idag var svettigt och ganska kul. Fast det är svårt med parövningar, jag åkte på att visa en övning med tränaren och det var helt annat att ha honom som partner. Övningen var att han höll tag i min ena fot medan jag lyfte rumpan upp och ner samtidigt som det andra benet dinglade fritt. Med honom kunde jag ta i och fokusera på lyftet, med min parkompis svajade det hejvilt och jag fick kramp. Jag säger inte att jag var mycket bättre själv på att hålla heller, det är svårt när man inte gjort det innan. Men överlag ett bra pass ändå.

Fick veta min nya lön idag, alltid trevligt med några extra slantar i plånboken. Nästa lön blir trevlig, bonus, retroaktiv lön och semesterlön på det.

Vägde mig i morse förresten, under 80 igen, närmare bestämt 79.9. 🙂 Synd att det inte var officiella dagen bara.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.