Perfekta knäböj

Perfekta knäböj

Nä, jag orkar inte mäta mig idag… Nästa vecka. 🙂 Skulle inte vara rättvisande nu ändå.

Igår hade vi ett annorlunda morgonpass i den lilla salen, uppvärmning med core-övningar, sedan 20 minuter non-stop med samma fem övningar om och om igen:

  • 8 kettlebellssvingar
  • 8 sidohopp med vikt
  • 1 minut på ”step up”-bräda
  • 8 thrusters (dvs knäböj med skivstång med rumpa under knä)
  • 4 burpees

Jag hann med 8 varv, minus en burpee och var HELT SLUT. Och på det körde vi mer core, trodde magen skulle skjuta ut sig till sist. 🙂 Men jädrar vad det kändes bra i kroppen åter igen!

Tränaren var riktigt nöjd med oss och jag fick minsann en kommentar att jag gjorde PERFEKTA KNÄBÖJ. Det kommer jag att leva på ett tag, såg ju själv i spegeln att den här kroppen minsann kan ett och annat trots sin storlek. 🙂 Dessutom har jag mukkler! Undrar åter igen hur jag skulle se ut om jag tappade lite fettvikt.

Vän av ordning kan ha ett och annat att klaga på när det gäller bilden, men det är taget efter passet och vi hade problem nog att stå upp och inte slå till varann, så det där är INTE ett perfekt knäböj någonstans, naturligtvis. Det är snarare motpolen så framåtlutad som jag är där. 🙂 Men glad är jag!

Igår när jag kom hem såg jag ett kuvert från SVEA ekonomi och jag kände pulsen rusa direkt. Det är de jag bråkat med gällande mitt köp på Outnorth, där något gick tokigt med min retur, och jag felaktigt åkte på restfaktura. Jag hann tänka både ett och annat innan jag slet upp kuvertet, men det visade sig vara slutbeviset på att allt är makulerat och jag andades ut rejält. Hann njuta i hela tio sekunder innan jag slet upp nästa kuvert – och möttes av en ny felaktig faktura på 100 kr till Region Kronoberg för mitt besök på vårdcentralen förra veckan (betalade på plats). GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! 🙂 Men jag mailade dem och fick svar redan idag att fakturan makulerats. Pust. 🙂 Så nu är jag i fas med allt tror jag. Nytt pussel är redan på ingång (Pusselbutiken.se är ett KANONSTÄLLE!) och det enda som strular lite just nu är leveransen av mitt senaste köp hos Nespresso, väntar på 50 kapslar som fastnat hos Postnord sedan onsdag.

Idag kommer mamma och pappa på besök och maten är redo i kylen, gjorde en skaldjurslasagne igår. Om den är ätlig vet jag ärligt talat inte, det var en sådan dag igår där det mesta gick lite tokigt, fick t ex snabbfixa en omgång sås till så att det skulle räcka till formen jag valt. 🙂 Men råvarorna kan jag i alla fall inte klaga på, köpte buffelmozzarella för första gången eftersom den vanliga var slut och herre jösses så god den var att äta bara som den var, rent slöseri att ha i en lasagne. Gjorde även en tiramisu-cheesecake som också strulade lite, men jag tror inte det kommer att märkas på smaken. Jag hoppas inte det i alla fall. 🙂 Annars får mannen ta en snabbtur till pizzerian + affären. Det hade vi annars tänkt göra i morgon.

Slog i ringtån rejält på höger fot i går kväll (jäkla roddmaskin!) och trodde faktiskt först att jag bröt något eftersom det kände så skumt. Men sedan kom smärtan och jag kan röra på tårna, så det är nog bara ömt. Idag är den knallblå och öm, tur att det är helg. 🙂 Precis vad mina kinkiga fötter behövde, eller nåt.

Beställde nyss frallor till nästa helg via ett UF-företag som fyra tjejer har. Gillade deras reklamblad som kom i lådan + att de kallar sig The Breakfast Club. 🙂

 

2 svar på ”Perfekta knäböj

  1. He he gillar skarpt din påstridighet mot företag som schabblar med leveranser och gör fel… jag är själv värsta reklamationsräven ha ha 🙂 Nästa PT-pass ska vi ha core-fokus igen och jag har bett att få en ”lekstuga”, dvs 6-7 stationer med olika övningar som jag får springa runt mellan,. Jag är så himla plikttyngd till vardags så jag behöver väcka upp leklusten i mig 😀

    1. Jag är nästan löjligt envis med sådant, rätt ska vara rätt. 🙂

      Leklust är ett himla bra begrepp faktiskt. Jag tycker själv stationspass är bland de roligaste.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.