Märkliga fötter, märklig kropp

Märkliga fötter, märklig kropp

Fredag! Black Friday på det. Har sett lite som jag är sugen på, men försöker vänta till i kväll efter jag betalat alla räkningar och skulder så att jag kan se först vad jag faktiskt har råd med. Dagens lön ska räcka till mycket och även om den var extra stor (retroaktiv löneförhöjning + bonus) gick det mesta som vanligt i skatt. Ja, jag är så pass otacksam. Jag blir arg när jag ska stå i skottlinjen för kritik som handlar om multimiljardärer – som ändå nolltaxerar. Jag är medveten om att jag tjänar mer än många andra, men jag har också utbildat mig mer + jobbat mig till det (och jag har inte hög lön sett till mitt yrke). Jag tänker inte stå med mössan i hand och buga och bocka för det jag har. Sedan ska man såklart betala skatt, det är mer frågan om vad som är skäligt och inte. Jag skattade t ex mer än vad min bonus låg på den här gången…

Har nya skor på mig idag och de är ganska sköna – tror jag. Vågar inte riktigt ropa hej än, mina fötter är så märkliga.

Tån ömmade lite mer i morse, med största sannolikheten gårdagens pass som spökade. 🙁 Men jag ska på Soma Move nu strax oavsett vilket, det går att anpassa efter form. Missar ju nästa fredag också eftersom jag ska jobba hemma. Vi ska på julbord + David Batra på kvällen och jag vågar bara inte chansa på att tågen går som de ska, backup-planen är ju att ta bilen ner och då bör jag vara hemma och inte strandad i Älmhult.


Hubba, det var tufft idag. Tån tyckte inte om det och till på köpet var det release 9 som är extra mycket påfrestning på tårna. Instruktören var själv skadad i handleden (hade visst landat på den med all tyngd på handleden förra fredagen) och undvek därför det så mycket det gick, vilket man ju förstår till fullo. Han borde antagligen inte ha pass alls, men han är en envis man. 🙂 Så jag ska inte gnälla allt för mycket på min ömma tå. Men det ska bli skönt att vila den ett par dagar nu.

Känner mig annars stark i kroppen och ovanligt pigg för att vara en förmiddagsvecka (dvs mannen börjar tidigt = jag börjar tidigt). Vågen i morse var lite förvånande också, förväntade mig ett rejält skutt upp eftersom jag åt en mastig lunch, följt av ett pastaberg till middag, kryddat med efter-storhandlings-fika. Men vågen visade 78,9, dvs fortsatt neråt. Det är inte utan att man undrar vad som försiggår i min kropp. 🙂 Två kilos diff från måndag till fredag utan några direkta skillnader… Jaja, jag nöjer mig med att konstatera att i det stora hela är vikten rätt stabilt strax under 80 kilo i höst. Inte bra, men det kunde också varit tresiffrigt, vilket det varit om jag inte hade tagit mig i kragen. Jag ligger fortfarande på 16 kilo minus, lätt att glömma ibland. Jag var själaglad den dagen jag nådde precis under 80.

 

2 svar på ”Märkliga fötter, märklig kropp

  1. Black Friday är tack och lov inte bara kläder ☺️ Jag beställde en hoper hygienprodukter och 25% rabatt smakade inte så illa ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.