Perfekt hållning!

Perfekt hållning!

Jag fortsätter suga åt mig trevliga kommentarer från min tränare. Idag körde vi ett nytt upplägg. Efter snabb uppvärmning körde vi i två led över en och samma repstege. Olika steg, hopp och rörelsemönster och det var minst lika utmanande för huvudet som för kroppen. 🙂 Lite trångt också, milt sagt, vi körde som sagt två rader samtidigt och en efter en per rad. Redan efter det flåsade man en hel del och då bytte vi till att köra olika korta stafetter två och två. Sprint, baklänges, enbenshopp, alla fyra etc. Och som om inte det var nog avslutade vi med en löpningstabata där vi sprang fram och tillbaka i salen i åtta intervall med kort vila mellan. Ingen aning om tidslängden, jag fokuserade på att springa så bra jag kunde och jag blev extra taggad när tränaren ropade PERFEKT HÅLLNING! åt mig under tredje intervallet. Jag kände mig nämligen riktigt stark och stolt just då. Säga vad man vill, men lite kan jag allt. 🙂

Kom även på mitt första roliga och vettiga mål för 2018 = Kunna stå med raka ben och sätta i handflatorna utan att anstränga mig. Jag är hyfsat nära, kan få i halva handen utan allt för mycket jobb om jag inte har värk. Tackar Soma Move för det. 🙂

Den onda tån gillade inte riktigt att bli så pass ansatt idag, men det börjar gå över. I morgon kommer det riktiga eldprovet = 45 minuter Soma Move, vilket innebär barfota på matta och allehanda intressanta fotställningar och vridmoment.

Stödstrumpbyxorna och jag är mer vänner nu än sedan går morse. Det var verkligen skillnad igår kväll, kände mig så pigg i benen och inte ens nerven i låret verkar bry sig. Dessutom är de fina, när de väl sitter där. 🙂 Verkar vara bra kvalitet också, konstigt vore det annars så dyra som de är. Kanske skulle slå till på ett par till nu när MinFot har Black Friday Sale?

På tal om Black Friday har jag redan snikat hos Adlibris som erbjöd 15 % nyss. Hade två utstående beställningar som jag avbeställde och beställde om med rabatten. 🙂 Alla pengar sparade är bra och de får skylla sig själva att de är sega som sirap!

Handlade två flaskor rödbetsjuice idag, tänkte testa att dricka ett glas om dagen ett tag nu och se hur det känns. Har flera pålitliga personer som sjunger juicens lov gällande blodtryck och när jag dessutom såg att det även kan boosta träning var det inte så mycket att fundera på. Det är ju inte direkt farligt. 🙂 Beställde även magnesium billigt igår på BodyStore, tänkte jag skulle ge det en chans också, jag har ju onekligen en del av symptomen.

Mannen hörde nyss av sig och meddelade att han ska jobba extra på lördag morgon, vilket är bra för min vikt. 🙂 Mindre fredagsmys, vilket inte skadar just nu. Vi är ganska bra på det där och det kommer flera fredagar framöver med rejält mysande. Ska försöka masa mig upp hyfsat tidigt på lördag själv och nyttja dagen lite bättre.

På tal om vikt ja, idag visade vågfan 79,3. Det är så man vill gråta. 🙂

2 svar på ”Perfekt hållning!

  1. Visst är det kul när ens tränare lägger märke till framsteg och ger komplimanger 🙂 Det är helt rätt att sätta upp ROLIGA mål. Varför skulle inte ens träningsmål kunna vara just ROLIGA? Du har satt fingret på ngt mycket viktigt. Caroline Kluft pratade alltid om glädjen i det hon gjorde. Jag ska fokusera på att tänka på hur träningen kan vara så rolig och glädjande som möjligt! Det innebär bl a hjula. Så svårt kan det väl inte vara? 🙂

    1. Det är så sant. Jag tycker fortfarande passen jag går på är roliga just för att de mentalt utmanar mig så mycket. 🙂 Tror inte jag hade hållit i så som jag gjort annars. Sitta och nöta motionscykel… nja.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.