Rebellynk

Rebellynk

Hubba, min mediokra lunch har inte bearbetats klart i magen än och rebellen skriker i högan sky just nu. Jag råkade lova att vi skulle handla något på aktivitetshuset idag efter passet eftersom jag kände att en VV-soppa inte skulle vara tillräckligt idag. Tji fick jag, allt var i princip slut förutom kakor. Så det blev att vackert sörpla soppa ändå och även om jag gillar VV:s nudelsoppa är den i tanigaste laget, i synnerhet efter ett svettigt pass. Men jag får skylla mig själv, jag var för lat igår att fixa en riktig macka hemma och jag hade ingen tanke på att jag faktiskt kunde ha haft varm lunch idag. Nåväl, jag försöker lugna rebellen med att vi kan ta en skön utelunch nästa vecka istället. Idag är det ju dessutom fredag och mannen ska slänga ihop Stifado där hemma + att han talade om rosévin, så jag lär få min dos av lyx ändå. 🙂 Jag överväger dessutom lite fredagsfika.

Det var ett skönt Soma Move-pass idag, men jag kände plötsligt av gårdagens pass rejält i kroppen, så det var lite utmanande på sina håll, i synnerhet i starten. Däremot gjorde jag Elefanten riktigt, riktigt bra idag. Benen var raka som linjaler och magmusklerna gjorde jobbet. Tyckte även armhävningarna i övningen kändes bättre och jag testade faktiskt ett par gånger att lyfta på ena knät.  Jag märker av förbättringar hela tiden nu och det är jättekul. Det visar ju att det tar.

Vikten har jag fortfarande inte kollat, vill inte veta det innan helgen heller. Jag har inte känt mig tillräckligt redo att hantera det oavsett vad det är, just nu skulle det bli nojor av det. Sådant trams har jag inte plats för längre.

Igår fick jag faktiskt en stänk av sol i ansiktet på vägen hem, jösses vilken energiboost det var. Jag vet att det kommer att komma massor av vintriga dagar ännu, men att bara få en liten sniff av vår är värt hur mycket som helst. 🙂 Framförallt att få se sol och ljus är underbart.

 

2 svar på ”Rebellynk

  1. Härligt med träningsframgångar! 🙂 Vv’s nudelsoppa är jäkligt god men som fullgod måltid duger den inte tyvärr… jag får komplettera med t ex bröd och grönsaker och extra protein för att bli mätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.