Roddmaskinen lever!

Roddmaskinen lever!

Mannen ville köra träning ihop igår, så direkt när jag kom hem (efter att nästan ha blåst bort) var det bara att svida om och sätta mig på min gamla kompis roddmaskinen. Det var inte igår. Jag körde lite på den under Ica-klassikern förra året, men annars har det varit väldigt låg utnyttjandegrad. Jag måste faktiskt säga att det var lite kul att bara få nöta på igen, jag blir lite taggad att försöka nå upp till gamla meriter. Styrkan har jag ju mer än någonsin och troligtvis även flåset, men igår började jag av ren ovana på tok för långsamt för att nå några resultat. Jag gasade dock på bra på slutet så det finns i mig. Dock undrar jag som vanligt hur den där maskinen mäter. Jag hittade en switch förra året som skulle göra att den mätte i km istället för miles, men den verkar mest bara kalla det km istället för miles. 🙂  Jag har nämligen VÄLDIGT liknande siffror som då det mättes i miles och med tanke på att 1 mile = 1,6 km… Nja. 🙂 Jag betvivlar ju starkt att jag tappat så mycket, i synnerhet om jag ser till mina allra första roddförsök då jag var i sämsta tänkbara form och ändå nådde längre översatt till km! Dessutom, om jag jämför med roddmaskinerna på jobbets gym, så kommer jag bra mycket mer än dubbelt så långt på dem på samma tid (och med mycket lättare motstånd). Ska nog ställa tillbaka den på miles igen så att det är någorlunda jämförbart med gamla resultat åtminstone. Inte för att det spelar så stor roll, men ska man nöta på vill man ju ha siffror att mäta sig mot.

Vi ska även köra ihop på fredag eftersom det inte är något Soma Move-pass då. Då blir det kettlebells och jag har lovat mannen att vi ska starta försiktigt. Han drogs med en axelskada hela hösten och vintern och den vill vi ju inte väcka till liv igen naturligtvis. Känns jättekul att vara igång med parträning igen.

Idag blir det HIIT på lunchen, följt av snabblunch bestående av sandwichar med mjukost och kalkonsalami + grönsaker som snacks. Väldigt brittiskt idag. 🙂 Kanske inte den bästa lunchen sett till det vita brödet, men jag är lite snål av mig och vill helst använda mig av den mat vi har hemma så att inget kastas.

I samma veva har jag NATURLIGTVIS istället spenderat massor av pengar på diverse beställningar, håhåjaja. Till och med LEGO. 🙂 Det var LEGO:s 60-årsdag i söndags, så jag kunde inte motstå att beställa ett set jag länge suktat efter och få jubileumsboxen på köpet.  Nåväl, på fredag har jag en annons i vår personaltidning, ska äntligen försöka bli av med våra pussel. Jag hittade 23 st i söndags och jag vet att vi egentligen har fler… Några vet jag ligger hemma hos mamma, men det finns säkert någon mer påse därhemma också som jag inte lyckats hitta än.

Jag skulle gärna sälja av mer saker, men det är så jobbigt att lägga ut annonser, för att inte tala om att sedan skicka iväg sakerna. Jag är definitivt inte pigg på att ha folk som kommer hem till mig heller.

3 svar på ”Roddmaskinen lever!

    1. Det är min vanligaste ursäkt. ”Det är en investering”. 🙂 Fast det där har mattats av en hel del, folk började tyvärr samla på sig LEGO i rent vinstsyfte och dagens titlar är inte lika attraktiva därav. Men rent krasst får man nog åtminstone alltid minst tillbaka pengarna man gav, givet att det är i bra skick.

      Läste igår att det smartaste draget man kan göra nu är att se till att skaffa sig de här extra-seten som man får gratis vid större köp vid speciella tillfällen, t ex vid jul eller som nu då det är jubileum. De finns ju bara en kort tid och går oftast inte att köpa löst. Jag har t ex ett litet julset som jag fick gratis häromåret och som redan nu är uppe i 71 dollar. Så min LEGO-garderob är lite av en investering ändå.

      Jag har även LEGO som jag överväger att sälja, om jag hittar ork + rätt kanal då. Det är egentligen absurda summor som bara ligger där och skrotar. Dödstjärnan i Star Wars t ex, minst fyratusen som bara ligger och samlar damm.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.