Måndag, men jag ska väl överleva ändå. :)

Måndag, men jag ska väl överleva ändå. :)

Mycket måndag idag… Jag är helt enkelt inte motiverad att jobba just nu, jag vill ha långledigt. Februari är som sagt en skitmånad och även om det gick bra att cykla idag så var det kallt och segt att ta sig till jobbet. Jag är extra omotiverad av att det inte är någon vettig träning i veckan, det är ju annars min stora motivationsfaktor för att åka in – faktiskt! Jag kanske skulle passa på att ta ännu en hemarbetesdag? Just nu är ändå de flesta kollegor på annan plats och jag har ovanligt lite möten inbokade. Jaja, vi får se. På torsdag har jag i alla fall bokat löpband på morgonen. Tänkte köra Jillians program igen, jag gillar det.

Idag är det Soma Move, så det är ju trevligt åtminstone. I morgon är jag osäker, jag kan ju gå på tråk-HIIT med kidsen igen, eller så tar jag funcgymmet på egen hand. Lutar åt det senare, det är roligare och då kan jag även anpassa tiden bättre. Jag har egentligen inget emot att köra på hemma heller nu när jag kommit igång där också, men det är lite vanskligt på jobbdagar, jag tenderar att vara jättehungrig och seg när jag kommer hem och då är inte maskinerna lika tilltalande tyvärr. Jag hade bättre disciplin förr då det var min enda träningsmöjlighet. Nu har jag blivit bortskämd med morgon/lunchpass. Jag förväntar mig att vara klar när jag kommer hem. 🙂

Vi tittade lite i vår fotobok från vår resa till New York 2014, det var en ögonöppnare. Jag var verkligen i fin form där, och det syns på bilderna att jag trivs med mig själv. Till och med bilderna som jag DÅ tyckte jag såg lite plufsig ut på ser fina ut nu. 🙂 Jag vill verkligen nå dit igen! Efter gårdagens fina cykelpass insåg jag åter att jag är rent styrkemässigt i mitt livs form, men utseendemässigt har jag halkat efter. Det är inte omöjligt att fixa till heller, det är bara att bita ihop (bita igen? haha 🙂 ) och kämpa på.

Helgen var blandad, på plussidan är såklart att jag äntligen kom till skott att köra någon slags träning. Jag höll mig från skräpet också. Men det blev mycket mat och lite dålig mat på det, i synnerhet på lördagen. Men på det stora hela var det en bra helg. Jag vågar inte säga något om vågen denna vecka, det kan gå precis hur som helst.


Dagens Soma Move var riktigt skönt! Eftersom det var för träningsgruppen hade han valt ett äldre pass som är lite enklare i utförandet och det var jättekul att köra ett sådant, vad snabbt man glömmer! Jag svettades floder ändå, även om rörelserna är enklare i sig gör man dem ju så pass mycket bättre idag att det ändå blir betydligt mer intensivt. Men de var roligt att få vara i bräschen för en gångs skull, det var många som gav upp idag. 🙂 En sak har jag lärt mig genom åren, bara för att man är bra på en viss typ av träning betyder inte det automatiskt att man är bra på allt. Sedan är det ju så häftigt att köra en övning i bra tempo och inse att man verkligen behärskar den idag, som spindelsteget t ex.

Hade med mig en proteinrik sallad idag som jag dessutom toppade med en hel avokado. Hade nästan räknat med att jag skulle få kasta en del av den, men den var perfekt och kroppen ville ha mat. Jag är inte den som säger nej heller, även om det är bra med kalorier. Men det är bra kalorier. 🙂

Kikade på Adlibris bokrea igår och även lite idag och jag är jättesugen på att beställa en hel drös böcker (inom kost och pyssel). Jag vet att det är dumt och att jag borde läsa det jag har först, men det är ju så roligt med nya böcker! Och jag har faktiskt slutat med en massa tidningar och en bok kostar som ett magasin ungefär. Ursäkter, ursäkter. 🙂

Just nu håller jag på att läsa ikapp mina LEGO-tidningar. Det finns en brittisk tidning som heter Blocks som jag har varje nummer av och i början var det som en fest varje gång den kom i lådan, men så började jag spara på dem och innan jag visste ordet av var det högar av inplastade, olästa magasin. Men de är verkligen mysiga och nu när jag sträckläst en hel del är ju LEGO-nerven på helspänn. Hittade även några virktidningar som säkert inte är bra för hälsan de heller, när jag väl tar av plasten. 🙂 Nåväl, det är faktiskt roligt bara att läsa och drömma också. Fast om jag inte missminner mig har jag en hel bärkasse ute i förrådet med just handarbetstidningar, fortfarande inslagna i plast… Huga.

Igår bröt två munsår ut också, bara att vackert peta i sig en dos tabletter. Fast just nu orkar jag inte fundera på hur jobbigt det är att få nya, jag har i alla fall till en omgång till minst.

 

2 svar på ”Måndag, men jag ska väl överleva ändå. :)

  1. Det kommer såna där trök-dagar ibland när man bara inte VILL… Jag tror nånstans att vi måste ha dem för att bättre uppskatta dagarna när allt studsar och glittrar 🙂 Håller med dig helt om böcker. Jag är världens värsta bokfreak. Herregud vad med böcker jag köper på mig. Men finns inget bättre än veta att man har en packe med nya böcker att försvinna in i, mmmmm!

    1. Det är något magiskt över det. 🙂 Sedan är faktiskt inte böcker så dyra idag, jag minns när jag var barn och bokrean verkligen var utförsäljning av förra årets böcker och inte nytryck till rean. På den tiden var det ju svindyrt att köpa en bok! Fast då bodde jag på bibblan istället. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.