Segsvammel

Segsvammel

Uäääääh, idag är det segare än kola… Jag somnade om två ggr i morse, nästan omedelbart efter att ha stängt av alarmet också. Det hör inte till vanligheterna. Jag känner mig helt slut. Om det beror på enbart sömnbrist eller även lite sviter av förkylning låter jag vara osagt än så länge. Men jag tror jag skippar träning idag, det finns bara ingen ork i mig. Lutar även åt hemjobb i morgon om den här segheten sitter i.

Fryser gör jag också, och det hjälper såklart inte att jag nyss åt min frukostyoghurt. 🙂

Igår hämtade jag ut mitt paket från Sportamore (ett par skor, ett par tights och ett par strumpor). Första känslan är att det är vettiga skor, men det är svårt att säga innan de faktiskt använts under ett pass. Det som kan krångla skulle vara att de skaver på något sätt, de är aaaaaningens små, men samtidigt hade 41 varit för stort. Med tunna strumpor kan det gå vägen. Riktigt snygga är de oavsett, så skulle de inte funka till träning får de bli sommarskor. 🙂 Tightsen jag beställde var sköna och höga i midjan, men även där krävs ju en testrunda för att se om de funkar. Risken jag ser är att midjan viker ner sig.

När jag kom hem igår var jag först på väg att sätta mig framför TV:n och äta middag, men eftersom vi håller på med ett pussel därinne och jag lovat mig själv sätta igång med Mindful Eating på allvar satte jag mig istället i köket. Jag satte även igång en klocka för att ta tiden på min måltid och jag använde mig faktiskt av metoden att lägga ner besticken efter varje tugga. Jag ogillade det rejält och vred mig nästan som en mask. 🙂 Men jag gjorde det och i ärlighetens namn distraherade jag mig även lite med att bläddra i kataloger samtidigt, annars hade jag sprängts. Det är egentligen fusk, men jag resonerar som så att allt som får mig att dra ner på tempot är bra. Jag lyckades också sitta i drygt 20 minuter med min tallrik, det är en bedrift oavsett fusk eller ej. Dock hinner ju maten bli kall när man äter i sådant snigeltempo. 🙂 Nåväl, det var en nyttig övning och jag ska fortsätta på samma bana idag.

Jag impulshandlade svarta vindruvor igår, de var på extrapris på Ica och jag har faktiskt inte sett svarta vindruvor innan som även är kärnfria. Oerhört goda och söta! Jag nöp av en kvist och fick förklara tydligt för mig själv att det fick räcka där. 🙂 Ser fram emot en ny kvist i kväll! Skulle haft med en till jobbet, men glömde det.

Jag höll mig från kvällsmål igår också, stod i köket och förberedde lunch till idag och åt lite slattar av det + ovannämnda druvor som tog udden av kvällshungern. Kändes bra att fatta det beslutet utan knot. Jag hoppas känslan kan hålla i sig genom veckan.

Haha, satte mig på deskbiken för att röra mig lite idag åtminstone och en kollega kom och hade frågor, så han stod precis bredvid mig medan jag cyklade. Väldigt märklig känsla. 🙂 Men det funkar! Har snart cyklat en mil. 🙂 Det ger en skön värme också.

2 svar på ”Segsvammel

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.