Ny vecka

Ny vecka

Ännu en helg till historien då. En vit och lugn helg inomhus ska tilläggas, vilket innebar relativt tidigt i säng och tidiga morgnar. 🙂  Hyfsat på kostfronten också, även om jag åt för mycket. Dilemmat när man är matglad, älskar pasta och gör god mat. Men jag får väl ändå ge mig godkänt den här helgen antar jag. Extra nöjd är jag såklart med cykelpasset igår. Som vanligt startade jag sur och tvär, brukar vara så när det blir bra resultat i slutänden. Jag var INTE ETT DUGG sugen på att cykla och tyckte det gjorde ont både här och var, men så fort som jag blivit varm lyckades jag stänga av allt onödigt gnöl och bara brassa på. Blundade och körde till gamla discohits, kan rekommenderas. 🙂 Nu är jag lite mer taggad framöver, det hade varit jäkligt häftigt att sätta rekord i år med tanke på allt. Omöjligt är det verkligen inte. Rekordet är på 28,11 km och det är bara 0,19 km dit. Men det måste tas in i början, det är där jag är långsam. Mannen var mäkta imponerad av mitt driv på slutet, han påstod att han aldrig sett mig så på G tidigare. Kul att höra! Jag vet att jag är mentalt starkare idag, jag kör ju utan handduk, vatten och fläkt, vilket var en fullkomlig omöjlighet förut. Fast handduk kanske jag återinför, det svider så in i helvete rent ut sagt. 🙂

I lördags rensade vi bort en hel del stök i hemmet och det blev med ens mycket lättare att andas därhemma. Igår tog jag också itu med nästa klädlåda, fast det var sådär lagom kul. Upptäckte att min klädvikare gått sönder och lådan jag gick igenom är den för mina t-shirts och toppar och där är jag inte riktigt lika glad för att rensa.  Jag har massor av tajta, små toppar som jag älskar och vill kunna ha igen och de är speciella till på köpet, så jag kan inte förmå mig att rensa bort dem just nu. Men jag rensade i alla fall ut några mer alldagliga toppar som jag inte gillar. Hittade en hel del toppar med lapparna kvar också, men de passar fint än så de får vara kvar de också. Vill minnas att jag köpte en del av dem i somras och som vi alla vet kom ju aldrig värmen. Ska försöka se om jag kan ha toppar och t-shirts var för sig, det hade underlättat. Kan tänka mig att lyfta ut de allra minsta t-shirtsen också och förvara på annan plats, men det kräver mer rensning först.

Tänkte göra en lista på allt rensande som behövs göras därhemma för att bli lite mer mentalt pepp + kunna bocka av dem en och en.

Idag är det HIIT/Core på schemat, kan betyda lite vad som helst.

Ska bli intressant att se hur tån mår idag. SomaMove i fredags gick bra, men jag skippade också alla hopp där just den tåmuskeln var inblandad. Vet av gammal vana att det är lätt att dra upp en sådan krämpa igen och då tar det ännu längre tid att läka.

Nacken är betydligt bättre nu, men jag har fortfarande känningar i den. Det är i de här lägena jag verkligen saknar badkar, ett hett bad hade varit underbart nu.

2 svar på ”Ny vecka

    1. Det är inte utan att vi är på de banorna nu. 🙂 Vi har som sagt aldrig varit intresserade av den typen av resmål innan. Fast jag har alltid gillat jacuzzi.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.