Marshelvetet snart över

Marshelvetet snart över

Veckorna bara rullar på nu! Kan inte fatta att det snart är påsk och att vi snart är inne i april på det. Vädret verkar inte ha kopplat heller…

Ännu en vit helg som rusat iväg. Vi var i Malmö en kort sväng på lördagen och skaffade tre nya autografer till samlingen. Kan inte smälta att Adrienne Barbeau fyller 73 i år, det hade man inte kunnat tro! Annars var det en mässa som alla andra och vi ledsnade rätt snabbt på trängseln och åkte hem rekordtidigt. Tyvärr är det ju så att ju större något blir, desto mer ”vanligt” folk kommer det och det är inte alltid av godo om jag får vara lite snobbig. Det som irriterar mig allra mest är att de envisas stå i vägen överallt, det är inte festmingel! Suck.

Körde ett hyfsat roddpass igår och om nu motionsplanerna för veckan håller ända in i kaklet ska jag landa på 23 pass även i år för mars månad. Det hänger dock på att jag och mannen får in ett pass på fredag innan mina föräldrar kommer på besök. Om nu vädret tillåter det sistnämnda då, de talar om snö igen…

Maten i helgen har väl varit sådär. Det spårade ur redan i torsdags då jag hade tänkt glida hem vid tre (huvudet orkade inte mer), men jag missade tåget. Fyratåget var sedan 30 minuter försenat och jag var frusen, trött, dödshungrig och grinig när jag väl kom hem + att paketet med påskchoklad inte dök upp som jag hade trott. Det slutade med att jag handlade choklad i affären och moffade i mig på ren trots. Så mycket för att det bara smakar socker (även om Fazer faktiskt funkar när det kniper). 🙂 Men gott var det faktiskt och jag åt i alla fall inte upp allt vilket tyder på lite närvaro åtminstone. Resten slank ner i helgen – med hjälp av mannen som tur var. Men fullkomligt onödigt var det ju, i synnerhet eftersom jag tänkt äta bra choklad nu i påsk.

Vi hämtade även upp kinamat efter Malmöresan så det blev en rejäl dos av det och det brukar inte båda gott inför vägningen för min del.

Nåväl, träningsmässigt känns det betydligt bättre, idag gick jag för första gången på aktivitetshusets core-pass eftersom vanliga tränaren har semester. Det var ett kul och jobbigt pass, synd att det krockar med mitt vanliga måndagspass som jag betalar för. Core hade inte alls skadat att få in i mixen, även om det så klart är en del i mycket av den träning jag gör idag.

Ikväll och i morgon är jag gräsänka, mannen ska på jobbresa. I morgon passar jag därför på att jobba hemma, har löjligt mycket som ska hinnas klart och det mesta ska skrivas så det passar perfekt att göra hemma där man kan få vara ifred på ett helt annat sätt.

På paketfronten har allt LEGO + påskgodis hittat hem och idag ska jag hämta ut paketet från Bonprix. Däremot verkar de två pausboxarna sitta fast någonstans. Undrar om jag någonsin lär se dem? Extra irriterande: igår när jag skulle beställa hem mer kattsand kom jag på först efteråt att jag skulle byta postnummer och det gick såklart inte att ändra i efterhand. Så de två paketen är också ute på vift, men jag hoppas de kommer fram som de ska. Egentligen tror jag inte det är något problem som så, men det är så irriterande att glömma bort det hela tiden.

2 svar på ”Marshelvetet snart över

  1. Äntligen någon som kallar det vid dess rätta namn: Marshelvete! Jag avskyr denna månad, den är LÅNG, KALL och BLÅSIG och den är dessutom FUL SLASKIG BRUNGRÅ och DAMMIG. När snön äntligen börjar smälta blir det en sörja överallt, all skit syns. Man blir smutsig på benen långt upp på knäna. När snön är borta är naturen apful, eftersom det inte finns någon grönska och det ligger vinterlort överallt. Dessutom är mars DYR, för väldigt många fyller år då… 😉

    1. Och det är en jävla månad till att bita sig kvar. Idag vräker snön igen, man vill bara skrika.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.