Jag är kär!

Jag är kär!

Japp, så kändes det idag efter att lite oväntat fått prova på allra senaste Release 15 av SomaMove! Jäklar vad jobbig den var, men samtidigt rolig och lätt att ta till sig. Och när instruktören gav mig beröm efteråt (han hade sneglat på mig för att se hur det gick), då var det nästan så jag ville gråta. 🙂  Jag bli så glad när jag får höra att jag gör rätt!

Flera av de nya rörelserna är riktigt roliga. En av dem går man ner i en djup squat och sätter i händerna i mattan, sedan gör man ett litet skutt bakåt med benen, som en groda. En annan heter något med bollywood och man känner sig verkligen som en bollywood-dansare när man står i posen.

Det var verkligen ett bra pass idag, jag känner mig som en helt ny människa! Kroppen fick en sådan skön genomkörare också.

Mailade LEGO-killen i Danmark och det visade sig att han skickat paketet redan för en vecka sedan och att det ligger på ICA där hemma sedan 16 mars. Blir man trött på PostNord eller?! Tur jag kollade, det hade snart gått tillbaka till sändaren. Det skulle ha körts ut till mig, vilket inte verkar ha skett och någon avi har jag då inte sett röken av heller. Det här gör mig lite nojig över de andra paketen med ofullständig adress. Men det är i alla fall ett problem mindre. 🙂

Ett svar på ”Jag är kär!

  1. Känner igen den där glädjen man upplever när allt bara flyter under ett träningspass, och övningarna passar en som hand i handske. Härligt 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.