Magen vet bäst i alla lägen!

Magen vet bäst i alla lägen!

Mentalt har jag checkat ut från jobbet nu, fysiskt hänger jag kvar cirka 15 minuter till. 🙂

Kikade in på Aftonbladet lite smått och svär just nu över att jag inte följde min magkänsla igår och satte en hundring på Schweiz i hockey-VM som jag tänkt, allt var ju verkligen upplagt för det! Aaaargh, jag måste verkligen börja göra som magen vill i alla lägen. 🙂 Inte för att hockey-VM engagerar mig ett skit, men det lilla jag läst om det sade ju allt. Man märker annars att hockey-VM är totalt meningslöst idag. För 20 år sedan hade jag hånats på alla håll och kanter (trots att jag varit svensk sedan 18 års ålder), idag hör jag inte ens ett ”Heja Sverige”-tillrop trots att de är i semi. Jag förstår det till fullo, kan detta VM bli mer urvattnat än det är liksom? Tyvärr är det ju i Köpenhamn så vi lär väl känna av det lite i morgon. Å andra sidan lär matcherna pågå när vi är där och vi hade inte tänkt stanna sent eftersom vi har rum i Malmö.

SomaMove på lunchen idag och det satt jäkligt fint. Testade mina nya tights från Bonprix och de funkade bra till den typen av träning. De är väldigt lösa, men verkar ändå hålla sig på plats.

Nu ska jag strax på tåget hem och därhemma vankas grillkväll med lite bubbel och musik. Känns som en mycket bra plan. 🙂

Ett svar på ”Magen vet bäst i alla lägen!

  1. Jag ska också festa till det lite idag. Var länge sedan jag körde med ngt som liknar fredagsmys. Men det har varit en jobbig vecka, pga kollegans frånvaro. Och den goa värmen kommer tillbaks i helgen, det är kärkommet 🙂 Ha en skön helg!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.