Segt

Segt

Just nu är jag inte ett skvatt sugen på att jobba. Jag är i något slags semesterläge och även om det faktiskt bara är tre veckor till sommarsemestern känns det alldeles för långt bort.  Jag hoppas det vänder så småningom, har en irritation i mig just nu som jag inte vill gå med allt för länge på jobbet. Jag vet vad det beror på så det känns i alla fall bra

Jag är på banan med kosten och räknandet även denna vecka. Helgen gick hyfsat, men någon kaloriräkning mäktade jag inte alls med. Det kommer verkligen att bli svårt att få till det på ett bra sätt. Jag vill inte sitta med telefonen i handen på helgen och scrolla i listor, så är det bara. Vardagarna är det mycket enklare att hitta energi och tid. Men vi får väl se hur jag ska göra. Jag är rätt säker på att jag ska fortsätta mitt loggande i höst på ett eller annat sätt, jag vill bli av med mina kilon på riktigt nu.

I helgen satt jag med senaste fotoboken och hann faktiskt klart grunden, så igår ägnade jag kvällen åt att korrläsa, pilla med millimetrar på bilderna och annat sådant innan jag väl skickade in den.  Jag uppdaterade även min reseblogg. Hela kvällen gick faktiskt åt i stort sett, det hade jag inte riktigt räknat med. Men det är bra sett ur kostsynpunkt. 🙂 Skönt att ha den inskickad så pass snabbt, tack fotoklok för att ni hade rabatt som fick mig att gasa på.

I kväll är min plan att lösa massor av korsord (tight deadline som vanligt) och se i kapp ”A Handmaid’s Tale”.

Träningsmässigt är det både positivt och negativt. Positivt är att det är massor av SomaMove-pass fram till jag går på semester så jag känner mig lugn med min träning tills dess. Negativt är att träningsgruppens avtal går ut nu och de får mindre tider i höst så de kommer endast köra på lunchen. Jag har inget annat att lägga mina pengar på så för min egen del är det ok som så att fortsätta, men jag hör ju i omklädningsrummet att ganska många kommer att hoppa av eftersom de är beroende av morgonpassen. Det betyder såklart i förlängningen att det inte kommer att löna sig att ha passen. Men jag hänger inte allt för mycket läpp för detta, jag har vetat att dagen skulle komma till sist + att vi har så mycket gratispass att välja på numer. Det fanns inget sådant att tillgå (vad jag vet) när jag började. Några av tjejerna planerar dessutom att starta upp egna morgonpass om det går och en av dem pratade med mig om det igår.

Igår var det extrainsatt SomaMove, tur att jag kollade min jobbmail innan jag åkte hemifrån! Release 14 körde vi, det var evigheter sedan sist, men lika kul som jag minns den. Det kändes mycket bättre igår än i fredags, men det beror förstås mycket på att förkylningen är på väg bort också. I fredags körde vi dessutom release 11 som jag personligen nog tycker är den jobbigaste av dem (även om den är riktigt bra).

Idag ska jag gå på HIIT-passet och på torsdag lutar det åt att jag går på SomaMove igen, även om det passet är riktat åt nybörjare. I morgon har jag inte bestämt mig än, egentligen borde jag göra något eftersom det är midsommar på fredag (och då lär jag inte röra mig mycket) men jag vet inte vad i så fall. Hade först en kul idé om att ta på mig löparkitet och gå bort till polishuset som ligger en bra bit bort och fixa mitt ID + pass och sedan jogga tillbaka, men de lovar regn här imorgon. Jag har min inbokade tid 12:20 så något annat på själva lunchen hinner jag heller inte med. Men jag skulle alltid kunna köra ett morgonpass på funcgymmet, det var ju evigheter sedan! Jag är inte riktigt på humör för att nöta löpband just nu.

 

2 svar på ”Segt

    1. Ja du, det verkar gälla alla korsordslösare jag känner också. 🙂 Jag har fixat en tidning nu, en kvar (som har deadline nästa vecka).

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.