Extraknäck som kabelinstallatör?

Extraknäck som kabelinstallatör?

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. När jag kom hem hade jag hela 19 SP att spendera och jag tog upp den matlåda från frysen som var äldst, vilket var indisk kyckling utan ris. Jag knappade in receptet lite på en höft och kom fram till 5 SP per portion vilket låter ganska rimligt (kycklingfiléerna räknas ju inte). Jag fyllde på med mer grönsaker och det såg riktigt delikat ut. Med 14 SP över (eftersom lunchen var så snål och middagen inte blev så kostsam som jag tänkt mig) tänkte jag att det passade bra att ta mig ett kvällsmål också eftersom jag säkert skulle bli hungrig igen.

Hade även tänkt se i kapp ”A Handmaid’s Tale” samtidigt som jag åt, men tji fick jag. Bilden var fryst och jag insåg att Telia gjort övergången nu från det gamla till det nya . Så efter maten satte jag igång med att koppla loss den gamla digitalboxen, in med den nya och efter lite småpill och ett samtal till Telia (bra hjälp även denna gång) var nya boxen igång. Så långt allt bra. Sedan började jag operation ”Komma I Ordning” och det tog sin beskärda del av kvällen, ALL tid närmare bestämt. 22:15 var jag klar och då var det ju inte längre tal om något kvällsmål och jag hade ingen som helst lust att äta något onyttigt bara för att, så mina resterande SP fick gå till VV-gudarna (förutom 4 som hamnar på min veckobonus. 🙂 ). Jag nojar inte över det, kalorimässigt var det en helt ok dag (räknar såklart inte, men jag kan ändå göra överslag) och jag var inte hungrig heller.

Idag går det mer SP redan från start, ”tvingas” ha macka med mig idag eftersom jag inte hinner sitta ner och ta lunch efter dagens pass. Verkar bli samma visa i morgon, vilket stör mig lite. Jag vet ju att det kommer att vara så här eftersom jag lunchtränar, men jag hade tänkt ta min tid att hitta bra alternativ till sådana dagar och jag hade verkligen inte räknat med att ha så här många möten direkt efter lunch så nära inpå semestern. Men det blir nog bra ändå, i morgon tänkte jag skippa müslin och köra på bär istället t ex = 0 SP frukost. I needz mah SP till fredagskvällen. 🙂

Kunde inte motstå vågen i morse heller och det var som väntat lägre än igår nu när svullnaden gått ner. Inte under 80, men inte långt borta heller. 🙂 Insåg också att jag måste ställa om vägen till nya nätverket. Det är mycket med det tekniska just nu.

Jag åt min medhavda lunch ute på byn igår, strategiskt placerad på torget mellan en pizzeria, ett snabbmatshak och mitt favoritcafé. 🙂 Jag tycker det är skönt att gå iväg ibland och slippa babblet i lunchrummet, i synnerhet så här års när det är så skönt ute. På vägen tillbaka ramlade jag in på KappAhl. Skulle egentligen kika lite om de hade något passande för en begravning (ska tyvärr på en sådan nästa vecka), men kom ut med en sprallig långkjol istället. 🙂 Den talade till mig + var på 50 %. Det är nog mitt livs första långkjol tror jag? Denna satt så fint, den är insydd fram till halva låret ungefär, så den blir inte så där pösig i magregionen som de annars tenderar bli. Det tog bort tantkänslan tyckte jag och jag kände mig fin i den. Det roliga med KappAhls kjolar är att jag fick ta storlek S för att den skulle sitta bäst. M riskerade redan nu att ramla ner. Det får mig att undra hur någon normalviktig reder ut att handla där (fast det gör de kanske inte…). Jag är just nu annars kring L skulle jag säga, beroende på plagget. Även om jag just nu står med två M-plagg på mig. 🙂

Idag har jag alltså 13 SP att spendera hemma och jag funderar lite på att göra en omelett med skinka, svamp, lök och kanske någon slags ost + att lämna lite utrymme för ett kvällsmål idag istället. (mest för mysfaktorn, jag behöver få varva ner i kväll). Jag handlade hem lite bra saker på Coop igår, fast jag var besviken på utbudet. Hade t ex tänkt handla hem mindre förpackningar bönor (brukar finnas i trepack), men de hade de visst slutat med där. Jag hittade inget gott rågbröd heller. Därför beslöt jag att äta upp det jag har i frysen först, även om det var onödigt SP-tätt som så. Bröd sticker ju snabbt iväg tyvärr och jag blir inte riktigt mätt på det heller, så jag behöver en del.  Riktigt grovt, danskt rågbröd brukar funka kanon dock, men det fanns som sagt inte. Meh.

Avslutar med att säga att det är riktigt kul att vara med i VV-communityn igen! Betydligt mer fart och fläkt den här gången och jag tycker just den biten är det stora för mig, det gör att jag håller mig intresserad och taggad. Det är så intressant att höra hur andra tänker och lyckas med sina mål och hur olika vi alla är, samtidigt som vi är så lika. 🙂

Ett svar på ”Extraknäck som kabelinstallatör?

  1. Babblet i lunchrummet är inte heller ngt jag eftersträvar, som den introverta mupp jag är 😉 Ja, Communityn är roligare nu med de nya funktionerna! Lägga in bilder, etc.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.