Värmefnatt

Värmefnatt

Pust, igår satte Hästveda värmerekord för i år. Det är inte lätt att komma på saker att göra när det är så här extremt, varken matmässigt eller annat.

Vi var i Köpenhamn i onsdags och det var en riktigt trevlig dag med en härlig konsert och lite oväntad action på sluttampen där vi fick se danska polisen ta itu med AIK-fans på första parkett. Dagen efter sedan mådde jag ruggigt dåligt, vi hade glömt sätta på AC:n på hotellet och hela jag stank av söt rök och klet från konserten. Det var länge sedan jag mådde så pass risigt, men jag kom på att det nog var just på grund av röken som det var så illa och efter en dusch på rummet var det genast bättre. Men det var en jobbig väntan på tåget i värmen. 🙂 Hela jag darrade emellanåt (hade ju inget i magen).

Matmässigt har det såklart inte varit VV-mässigt alls. Uteburgare x 2 i onsdags och igår blev det pizza, fast till vårt försvar var det Icas färska som vi tillagade själva och inte pizzeriaflottvarianten. Dock var det mest för att pizzerian inte öppnar förrän fyra här… Och jag tog igen det med att svulla loss i chips + en glass på det. Så idag var förstås vågen obönhörligt över 80, inte minst pg av värmen. Men det får så vara, jag behöver emellanåt få någon dags ren synd för att orka med. Så länge som det inte är alla dagar så. Mitt mål är att hålla vikten officiellt under 80 i första hand nu under semestern, bara det hade varit ett oerhört framsteg och något jag aldrig vågat tro på innan med tanke på att jag inte varit under 80 alls innan. Men nu när jag lite oväntat dessutom faktiskt gått ner stadigt hade det såklart varit riktigt kul att klämma dit med ännu en minskning på sista semstervägningen på onsdag, men det ser inte så hoppfullt ut. Vi ska till Jägersro på tisdag och där lär vi ju äta gott och ha det trevligt med allt vad det innebär + att det betyder att jag inte kan väga mig den dagen eftersom vi stannar över. Nåväl, jag ska försöka hålla igång vägningarna även om det tar emot så att jag har hyfsad koll var jag står generellt. Kanske får köra på tisdagens resultat igen, är nog mest rättvist.

Det värsta med den här värmen är att jag blir väldigt sugen på att handla LEGO. 🙂 Har två set till bra pris som jag försökt hålla mig från, men nu börjar det verkligen bli svårt.

Igår beställde jag i alla fall ett rejält paket från VV faktiskt, de hade riktigt bra rabatter och jag tror det kan vara bra att ha lite bars och snacks till hösten.

 

2 svar på ”Värmefnatt

  1. Ja, den här värmen suger verkligen musten ur en… Nu har helgen varit en aaanings svalare tack och lov. Men det är ju utlovat fortsatt ca 28-30 grader varmt resten av veckan… PUUUH. Tycker gott du kan handla Lego, har du råd och tid och allt det där, så varför inte? 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.