Mellantid på semestern

Mellantid på semestern

Semestern tuggar på och här nere i Skåneland har extremhettan försvunnit lite för stunden, i förrgår regnade det hela dagen.

VV-livet tuggar också på och det känns enkelt den här gången, nästan så jag blir lite orolig för att det inte ska funka. 🙂 Men det bevisar att jag har ganska bra koll på vad jag bör äta och så länge jag följer det blir troligen vikten vettig. Nu har jag inte varit stenhård heller, jag har ändock semester och äter glass, dricker och äter gott – MEN inte hela tiden. Mina frukostar så här långt har varit perfekta om jag får säga det själv, så svårt var alltså det att få till. 🙂

Hittills har jag vägt mig i stort sett dagligen, irriterar mig lite på att mina två vågar diffar en del mellan varandra. Dock åt samma håll som tur är. Nya vågen visar lite högre.

Motionen kör jag i svallvågor, kommer precis in från ett nytt maffigt cykelpass, den här gången på dryga 5 mil – fast i bättre tempo. Vardagsmotionen är det väl sådär med, men det får vara så. Det är inte så kul att träna hemma i värmen.

Cirka två veckor kvar på semestern nu och det flyter på fint i år som sagt. Känner mig redan väldigt utvilad och nöjd.

Ett svar på ”Mellantid på semestern

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.