Mot ett plus men glad ändå

Mot ett plus men glad ändå

Jag har likadant viktmönster som förra veckan, fast jag betvivlar starkt att jag får samma superdipp till i morgon som sist. 🙂 Så som väntat så blir det ett plus imorgon och någon siffra runt 76 som det ser ut nu, vilket är helt ok och matchar mina klassiska svallvågor. Spikrak linje neråt har sällan varit min melodi när jag kör sund viktminskning och på något sätt gillar jag det, det tyder ju på att jag inte ”svälter” mig.

Igår tog jag mig i kragen och städade av hela huset, inte det roligaste man kan göra en måndagskväll, men jag ville bli av med det och det kändes som vanligt riktigt bra efteråt. Det var riktigt skabbigt nu, har inte haft ork/tid på ett bra tag. Tyvärr är vi fortfarande invaderade av fruktflugor trots många försök att få bukt med dem, jag har fångat hur många som helst med fällor, jag häller hett vatten i vasken och kastar soporna konstant. De verkar dock även hålla till i blomkrukorna. 🙁 Jag är inte jättepepp på att kasta ut blommorna, men snart har jag nog inget val. Envisa kritter! Såg ett tips på att peta ner lagerblad i krukorna, låter lite galet, men visst, jag testar allt. 🙂 Antar att de dras till äppelorgien där ute, men då kan de väl hålla sig där? Det finns inget inomhus som borde attrahera dem så in i bomben kan jag tycka. Vi har t ex ingen frukt inomhus.

Rafsade åt mig en av de äldsta lunchlådorna från frysen igår till idag och till min förvåning var det en väldigt god rätt som jag inte riktigt kom ihåg som SÅ god eller var jag hittade receptet. Men jag tror att det är den här: Asiatisk kycklingsallad, det stämmer i alla fall väl med vad jag knappat in som SP för rätten, minus 1 msk olja då (kan vara att jag struntade i stekfettet, jag gör oftast det). Tyvärr är jag alldeles för lat för att knappa in recept på ”riktigt”. Jag tycker inte appen är jättekul att skriva i och jag sitter sällan vid datorn när jag gör recept.

HIIT på lunchen idag och som vanligt var det svettigt. Jag diggar att mina kompressionstights från 2XU sitter mycket bättre nu. Lite varma emellanåt bara, jag är ovan vid långa tights.

Lite halvtråkigt väder idag, som gjort för att burra ner sig under en varm filt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i kväll. Jag BORDE ge kläderna en omgång, men lusten är ju sisådär. 🙂 Jag har även korsordstidningar som håller på att rinna ut i tid, inte helt ovanligt nog… Fastnade stenhårt på ett krypto igår (brukar annars vara snabb på dem), till sist tog jag mig genom det bara för att mötas av ett klassiskt (brittiskt) korsord som jag inte är så förtjust i om sanningen ska fram. Jag gillar bildkorsord bäst där nycklarna står i rutorna och man inte behöver hålla på och leta efter dem vid sidan. Jag gillar inte när man måste ha hela tidningen uppslagen och det är nästan omöjligt att hitta andra vägar till ordet om man inte knäcker det. Jag gillar dock de som kallas Novo (enligt Wikipedia), dvs man ska få fram ett citat. Fast roligast är Valnöten. 🙂

 

 

2 svar på ”Mot ett plus men glad ändå

  1. Ha ha Valnöten är en av mina favoriter också 🙂 Sedan finns Owes specialkryss i HJ och det är verkligen en kuggis. Jag prenumererar på Mästarkryss och Lyckokryss också och i de tidningarna finns det utmaningar så det räcker och blir över 😀

    1. Egentligen är det ju roligast när det är riktigt utmanande, korsord som man bara kan fylla i utan eftertanke är rätt tråkiga. 🙂 Fast det hade ju underlättat om jag började i tid… Jag kör på Ljuva Minnen just nu + någon lite enklare variant, tror den heter Tävla och Vinn. Den sistnämnda har onekligen en del ”fylla-i”-korsord, men också några som är rätt kul, bland annat en som heter Röda tråden där man ska få fram just det baserat på bilderna. Tror även där är ett citatkorsord om jag inte minns fel.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.