Ny vecka, gamla rutiner

Ny vecka, gamla rutiner

Måndag igen och helgen var som väntat fylld av Oktoberfest + att vi hämtade pizza i lördags. Dessutom blev det ingen träning igår trots planer, tiden rann i från oss alldeles. Nu tror jag visserligen att det var minst lika behövligt att båda fick chansen att göra något roligt och koppla av. Vi tar igen det i veckan istället. 🙂 Jag hade en kul helg och det kan vara nog så bra ibland. Men även om det var en behövlig vila kände jag också obehaget av att överäta och inte trivas med mig själv och det är baske mig inte särskilt kul. Så där har jag att jobba med, även om jag förstås ser stora skillnader ändå jämfört med för 10 år sedan. Det finns ju en anledning till att jag inte gått upp allt för många kilon på dessa år trots allt, något min snälla mamma också styrkte nu i helgen när vi satt och kikade på VV och mina viktgrafer.

Vågen lär inte vara vidare nådig denna onsdag heller, men jag har ändå gott mod. Igår stod den på 77,4 kilo, idag 76,9 kilo och då har jag inte riktigt magen med mig än, så förhoppningsvis blir det inte allt för illa på onsdag. Jag väger mig nästan dagligen för tillfället, vilket naturligtvis inte är att rekommendera, men konstigt nog har det en lugnande effekt på mig just nu. Jag gillar att hitta mönster. Just nu är jag precis lite över var jag borde vara för dietbetet, återstår att se om jag kan rå på det alls. Jag skulle behöva tappa rätt ordentligt de här knappa två veckorna som följer nu, så att jag har lite utrymme till min resa. Jag är av förklarliga skäl inte överdrivet optimistisk där. 🙂 Men skam den som ger sig!

Lite tjurig över att det var premiär på nya Soma Move-releasen i fredags, så typiskt att jag skulle missa det! Nog för att jag lär få min chans ändå. 🙂 Den här veckan blir det dubbla pass, instruktören hoppar in på torsdag också. Min kollega tyckte hon hade hört att de skulle vara så alltid nu, men det tycker jag låter lite konstigt. Återstår att se. Själv funderar jag på att köpa ännu några kurser på movdoo.com som är på halva priset just nu. Jag har visserligen några sedan innan som jag inte startat än (de gäller ett år från start). Just nu har jag inte så mycket hemmaträning på schemat att jag vill slösa bort dem, men det vet man ju aldrig när det ändras och just nu har de en squatkurs som verkar intressant (samma kille som varit med och utvecklat Soma Move). 99 kr för ett års access är inte direkt dyrt, jag lade något liknande på skvallerblaskor förra veckan. 🙂

Lunchträningen idag gick väldigt bra, jädrar i min låda vad jag var stark i armarna idag! Jag gjorde spindelsteget och Rolling Bridge som om det vore den enklaste sak i världen. Man kan inte låta bli att dra lite paralleller här till effekten av VILA och MAT från helgen. 🙂 Nåväl, det är vad det är, jag får leka mer med det när det lugnat ner sig lite. Just nu vill jag inte skruva på allt för många parametrar. Med det sagt var dagens lunch för klen. Jag brände mina SP på fetaost och pasta och blev snål och det är bara inte mättande i de små mängderna. Jag hade ingen lust att öppna någon burk igår heller och fylla ut med majs eller bönor eftersom vi har fluginvasion hemma och vi precis hade burit bort allt skräp. Nåväl, jag har mina bars att ta till och utrymme för det, tror det får bli en sådan senare.

2 svar på ”Ny vecka, gamla rutiner

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.