Snart…

Snart…

Nu är det inte långt till avfärd… Jag kan säga att jobbmotivationen nu är sisådär, jag vill ju inte starta upp något just nu och det handlar mest om att hålla mailboxen hyfsat ren och sätta datum på när saker ska göras. Som tur är känns det helt ok, min chef är fortfarande på sin långsemester och flera kollegor sitter hemma idag och imorgon. Då känns det helt ok att smita tidigt själv. 🙂 Företaget tjänar inga pengar på att jag bara står här och idlar heller för den delen.

Lyssnade på ett kort seminarium om tjänstepension idag och fick för första gången i mitt liv intresse av att få lite mer koll på vad fasen jag har. 🙂 Jobbet erbjuder gratis rådgivning gällande pensioner så jag anmälde mig idag av ren nyfikenhet. Tre veckor skulle det ta att få resultatet. Jag lyckades även logga in på min tjänstepension och se vad jag har förvalt idag  och jag tror att jag borde göra lite förändringar där av ekonomiska skäl. Sedan är ju alltid frågan var man ska lägga sitt huvudfokus.

Sista ”riktiga” träningen på ett tag idag, ett kul pass där vi körde tre olika delar, två lite mer åt HIIT/Tabata och så avslutade vi med ren core. Jag märker verkligen av min viktminskning nu på ett positivt sätt och jag mös riktigt när jag såg mina benmuskler in action igen. Fast en övning redde jag faktiskt inte ut, vi skulle vila på armbågar och tår och sedan dra ena armbågen mot det andra knät. Det såg simpelt ut, men jag såg mig själv i spegeln och redan innan rörelsen såg jag helt sned ut. 🙂 Jag var tvungen att luta mig åt ett håll för att ens få loss fot och armbåge och det var ju inte tanken. Det hjälpte inte heller att jag stod på en av de halkigaste mattorna och att armbågarna flöt iväg. Ska prova hemma och se om jag kan luska ut vad jag gjorde fel. Jag gläds i alla fall åt att jag verkligen är i form nu och att jag faktiskt börjar se rätt vettig ut även i helkroppsspegeln, utan att jag poserar. 🙂

Nu ska jag hem och packa och se om kroppen bestämt sig för vad den vill ha till middag idag.

2 svar på ”Snart…

  1. O vad kul att få fara iväg! 🙂 Jag tror du kommer trivas där. Teneriffa, var det va? Jag tillbringade min bröllopsresa där 🙂 Härlig ö, och ni bör definitivt försöka ta er upp på Teide (Spaniens högsta berg 3700 m ö h) om det inte blåser för mkt. Loro Parque är också sevärt.

    1. Från början var det här tänkt som en vandringsresa, men vi orkade bara inte planera i den mån som behövdes. Så vi gjorde helt om och därav blev det Hard Rock Hotel istället och noll planer i förväg. Det var bara Teide som var givet.?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.