Kallt och virrigt

Kallt och virrigt

Huuuu, nu har det börjat bli minusgrader på morgonen och det är kolsvart ute på det. Min kropp gör sitt bästa för att hålla oss inomhus. 🙂 Virrig är jag också, hittade inte mina vantar i morse och när jag kom till jobbet var passerkortet också puts väck. Turligt nog var mannen hemma och kunde leta upp dem åt mig. 🙂 Passerkortet låg i höstjackan av någon anledning, jag var nog lite groggy i går.

Jag hade annars en väldigt skön lördag, mannen jobbade extra och steg upp halv fem och drog till jobbet, så jag kom också upp ovanligt tidigt för att vara lördag och hade en riktigt lugn och skön morgon där jag lufsade runt i morgonrock och bakade VV-bagels till frukost och hade det allmänt skönt. En hel del surf på handarbeten blev det också + att jag satte fart på mina halvfärdiga virkade figurer (de blev klara igår). Så nu kan jag med gott samvete börja på något nytt. 🙂 Jag rev upp ett annat projekt igår (en stickad mössa) och tänkte starta om. Jag hade tappat maskor + att jag inte kunde få ihop var jag var. Det är häftigt med handarbete, trots att jag har långa uppehåll mellan varven minns händerna snabbt vad det är frågan om och känslan är underbar. Jag vet inte varför jag inte håller i det bättre.

Fick en kul överraskning igår, hade beställt ett paket från Meds.se med lite ansiktsvård och annat smått och gott och till min förvåning låg det en Glossybox i botten. Jag tänkte först att de gjort fel så jag öppnade den inte, men när jag googlade på det i morse såg jag att det var en kampanj de tydligen hade nyss om man beställde för ett visst belopp. Det kallar jag extragåva! 🙂

Beställde två plagg på Lindex slutrea förra veckan, men det blev retur på båda. Tröjan var fin på alla sätt och vis, men bred som en ladugårdsvägg och då var det ändå S. Så irriterande, den hade varit jättefin om man sytt in typ 10 cm per sida. Jag fattar inte vem som vill ha de där tröjorna, de kan ju inte vara smickrande på någon? Jag hade även chansbeställt ett par byxor, jag trodde i min enfald att om man tar samma modell och märke som man har i annan färg att de borde stämma överens hyfsat i storleken. Men icke, de var alldeles för stora i midjan. Jättesynd eftersom de var stiliga. Men jag tror inte en mindre storlek hade hjälpt heller, då hade inte benen fått plats. Jag lämnade tillbaka dem igår i butiken och råkade då se att de rear ut långkoftan i den färgen jag dreglar efter… Jag trodde de bara hade sänkt den med en 50-lapp, men nu när jag kollade på den på nätet ser jag att de sänkt den med 150 kr, och jag har även 75 kr i rabattcheck så jag kan få den ganska billigt. Men jag försöker att inte vara allt för impulsiv, även om jag vet att jag skulle älska den. Chansen är ju att den blir ännu billigare. Samtidigt är den slut i den färgen online sedan länge, så det är bara de här exen som gäller. Jag får klura lite. 🙂 Koftor kan jag aldrig ha för mycket av känns det som.

Annars är jag plötsligt lite inne i en konstig period igen. Jag känner mig lite plufsig, vilket jag mycket väl vet att jag INTE är. Det är så här med mig, det går i vågor och det är därför jag tar så mycket bilder på mig själv och försöker nöta in nästan med våld att jag jag inte ser ut som jag tror. Förra veckan var jag med på samtliga bilder i nyhetsbrevet från träningsgruppen och jag tyckte jag såg så sladdrig och hemsk ut på alla tre, vilket är extra löjligt eftersom jag under passets gång tyckte det såg bra ut i spegeln och jag tog ju till och med egna bilder på mig själv efter som jag lade ut på VV!

Faktum är också att när jag tittade lite noggrannare på bilderna i nyhetsbrevet såg jag att den ena bilden lurat mig, det var delar av en annan persons knä som vid en hastig titt såg ut att höra till min höft. 🙂 Så jag var inte alls så höftbred som det såg ut. Den andra bilden är en actionbild och ser bra ut om jag bara är på rätt humör. Den tredje bilden är urgammal! Jag har inte ens färg i håret! Så att jag ser större ut där är inte ett dugg konstigt. 🙂 Jag ÄR större där, säkert upp mot tio kilo större!

Jaja, den här känslan släpper säkert om ett tag igen, jag är ju upp och ner i det mesta i mitt humör, så även här. Det kan vara kylan och olusten att gå ut som spökar lika gärna.

Jag räknar för övrigt med ett litet plus i morgon, men det bekommer mig inte mycket alls faktiskt. Allt under 75 är alltid bra. 🙂 Vikten är ändå så hoppig att jag inte tar den på så stort allvar.

2 svar på ”Kallt och virrigt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.