Irritationsduckande

Irritationsduckande

Det här är en sådan där dag som försöker gå mig lite på nerverna. Det började med att jag kom till jobbet och insåg att min påse med snabbt ihop-improviserad pizzasallad gått hål på och läckt ut i min nytvättade lunchväska. Hade det inte varit för att jobbkylen gott kan behöva en omgång ättiksdoft hade jag kastat den. Jag hade dessutom bråttom till gymmet, hade bokat löpband och hade inte räknat in i tiden att få stå och tvätta väska. Gah!

Väl på gymmet funkade inte incheckningen och jag frustade lite inombords, men bytte snabbt om och rafsade åt mig mina saker, inklusive mitt nya hårband – som försvann på de få meter jag gick mellan omklädningsrum och gym! Gah! Det blir lite dyrt om jag ska ha ett nytt hårband för varje pass liksom. Dessutom glömde jag vattenflaskan på kontoret och hade heller inte druckit innan, vilket jag känner av nu.

Lägg till lite teknikstrul och annat smått och gott på det.

Men det gäller att inte tjura till det för sig, då riskerar jag att att fastna i bitterfällan och då går allt fel. Plus att det gör mig stressad och stress leder till munsår och dåligt humör. Så jag andades ut efter löpbandspasset och kollade i receptionen att min bokning prickats av som den ska + att jag hittade mitt hårband i hyllan för bortglömda saker (jädrar så snabba de är ibland!).

Och min pizzasallad må ha läckt, men var god och ett bra komplement till min minipizza som i sin tur var långt över förväntan! Gjorde en omgång för ett tag sedan på Fazers rotfruktstunnbröd och de blev ynka 4 SP per pizza. Jag var lite rädd att jag snålat för mycket på osten, men den var ju jättegod! Sörjer inte ett dugg att jag har fyra till i frysen att ta till. 🙂

Dessutom fick jag av en ren slump tag på förköpsbiljetter till Tenacious D nästa år, det var väldigt oväntat! Trodde jag skulle få hänga på låset på biljettsläppet på fredag som vanligt.

Så allt som allt är det nog en rätt bra dag, det var ju till och med minus 0,1 på vågen 🙂 Dvs fortsatt under 72, vilket är lite komiskt sett till veckans övriga betydligt högre vägningar. Det känns i alla fall hoppfullt inför fredagen. Det enda dumma är att invägningen startar först vid 9 på morgonen och innan dess kan jag alltså inte väga mig. Jag får se hur jag gör med frukost den dagen. Kan inte tänka mig att en frulle väger SÅ mycket, men det beror ju på vad vågen står på. 🙂 Handlar det om ett ynka hekto så…

Hurra, två roliga paket att hämta ut idag! Kläder och garn, livet leker. 🙂 Det ena fastnade i fredags, så jag mailade Postnord i måndags kväll och jädrar i min låda, jag fick svar igår OCH de hade lagt en förfrågan på lastterminalen. Det var något nytt, annars brukar det mer vara ”fråga på ditt lokala kontor om de har det där”, vilket aldrig funkar. De har ont om tid som det är på Ica utan att de ska börja gå igenom pakethögar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.